زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فصل بستنی یازدهم غذایی2 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدامیک از مواد زیر جزو امولسیون کننده ها محسوب می شوند؟ (2 نمره)



تایید

کدامیک از مواد زیر برای جلوگیری از کریستالیزاسیون بستنی بکار می رود؟ (2 نمره)



تایید

افزودن مواد طعم دهنده قبل از هموژنیزاسیون(همگن کردن) انجام می شود؟ (2 نمره)



تایید

هدف از رسیدن مخلوط بستنی ........ است. (2 نمره)



تایید

چند درصد از بستنی یخی شکر است؟ (2 نمره)



تایید

چربی در بستنی موجب تقویت طعم و قابل احساس بودن در دهان می شود. (2 نمره)



تایید

هدف از هوادهی بستنی چیست؟ (2 نمره)



تایید

سفت کردن بستنی چه تفاوتی با انجماد بستنی دارد؟ (2 نمره)



تایید

چگونه می توان بستنی با بافت نرم و مطلوب بدست آورد؟ (2 نمره)



تایید

چگونه می توان درصد افزایش حجم بستنی را محاسبه کرد؟ ( در یک برگه کاغذ بنویسید و با استفاده از گزینه پایین سوال عکس بگیرید و بفرستید) (2 نمره)



تایید