زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون زیست دوازدهم فصل 5 به صورت دیجی فرم

باسمه تعالی
آزمون درس زیست فصل5
20 سوال تستی
10 نمره
زمان: 20 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدامیک جزء محصولات قندکافت (گلیکولیز) نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

در تخمیر الکلی پیروات حاصل از قندکافت ابتدا به اتانال تبدیل می شود.  (0.5 نمره)



تایید

در تخمیر الکلی اتانال برای ایجاد اتانول از کدام مولکول الکترون می گیرد؟   (0.5 نمره)



تایید

واکنش تبدیل +NAD به NADH از چه نوعی است؟  (0.5 نمره)



تایید

آخرین پذیرنده الکترون در زنجیره انتقال الکترون چیست و این پذیرنده با ترکیب با پروتون چه مولکولی تشکیل می دهد؟  (0.5 نمره)



تایید

دریک دور چرخه کربس چند مولکول CO2 آزاد می شود؟   (0.5 نمره)



تایید

روش ساخته شدن ATP به کمک کراتین فسفات ساخته شدن ...........است.  (0.5 نمره)



تایید

در کدام نوع تخمیر گاز CO2 آزاد میشود؟ ترش شدن شیر با چه نوع تخمیری است؟  (0.5 نمره)



تایید

 حاصل اکسایش پیروات کدام ماده است؟  (0.5 نمره)



تایید

در تبدیل پیروات به استیل کوانزیمA چه مولکول هایی تشکیل می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

اگر +NAD در تخمیر بازسازی نشود چه اتفاقی رخ می دهد؟  (0.5 نمره)



تایید

اولین مرحله تنفس یاخته ای هوازی ........ است که در ....... انجام می شود.  (0.5 نمره)



تایید

مولکول حامل الکترون که در قندکافت تشکیل می شود ....... است. (0.5 نمره)



تایید

مونواکسید کربن سبب  توقف کدام واکنش زنجیره انتقال الکترون می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

پیروات از طریق انتشار وارد راکیزه می شود و در آنجا اکسایش می یابد.  (0.5 نمره)



تایید

با افزوده شدن یک فسفات به آدنوزین چه مولکولی تشکیل می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

اولین مولکول CO2 در تنفس هوازی طی کدام مرحله آزاد می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

چرخه کربس کجا انجام می شود؟  (0.5 نمره)



تایید

چرا خوردن میوه و سبزیجات در حفظ سلامتی بدن نقش دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

عملکرد زنجیره انتقال الکترون در راکیزه به الکترون های پرانرژی کدام فراورده های چرخه کربس وابسته است؟  (0.5 نمره)



تایید