زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آشپزی سنتی توانایی 4و5 پایه دهم به صورت دیجی فرم

تعداد سوال 20       زمان 25 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

ویژگی آبگوشت بزباش ....موجوددرآن است که شباهت زیادی به قورمه سبزی آبدار دارد (1 نمره)



تایید

در تهیه میرزا قاسمی از بادمجان ها چگونه استفاده میشود؟ (1 نمره)



تایید

مواد مصرفی برای تهیه جغور بغورچیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام ادویه در حلیم گندم استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

کشک وبادمجان جزء کدام دسته غذاها می باشد؟ (1 نمره)



تایید

چاشنی مناسب برای آبگوشت بزباش.... (1 نمره)



تایید

ادویه مناسب سیرابی...... (1 نمره)



تایید

بریانی راچگونه سرو می کنیم؟ (1 نمره)



تایید

گوشت مناسب حلیم گندم...... (1 نمره)



تایید

سبزیجات مناسب پخت کله وپاچه؟ (1 نمره)



تایید

برای خوش رنگ شدن آبگوشت باید رب گوجه فرنگی را.... (1 نمره)



تایید

چاشنی همراه سرو سیرابی..... (1 نمره)



تایید

سبزی مناسب برای تهیه اشکنه.... (1 نمره)



تایید

درآب گوشت باید زرد چوبه.....ونمکوفلفل را.....اضافه کرد (1 نمره)



تایید

طریقه پاک کردن کرک وموهای ریز کله وپاچه..... (1 نمره)



تایید

دربریانی از چه سبزی استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

ادویه مناسب اشکنه..... (1 نمره)



تایید

تزیین روی کله جوش؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه نرگسی اسفناج را چگونه می پزیم؟ (1 نمره)



تایید

مواد لازم تزیین روی حلیم..... (1 نمره)



تایید