زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید کمپوت و کنسرو(پودمان 3 ) به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا آزمون را شروع کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

اگر بخواهیم 40 کیلوگرم شربت قندی با بریکس 25 درست کنیم به چند کیلوگرم شکر و چه مقدار آب نیاز داریم؟



تایید

برای تهیه 600 کیلوگرم شربت 20 درصد چند کیلوگرم شربت غلیظ 60 درصد و چند کیلوگرم آب نیاز است؟



تایید

اگر 60 کیلوگرم آب نمک 15 درصد وزنی نیاز باشد، چه مقدار نمک و چه مقدار آب لازم است؟



تایید

بریکس اولیه چگونه باید انتخاب شود؟ (1.5 نمره)



تایید

فاز مایع کنسرو ذرت و نخود سبز چگونه است؟ (0.5 نمره)



تایید

ترازوهای خودکار چگونه کار می کنند توضیح دهید؟ (1.5 نمره)



تایید

جهت جلوگیری از کلوخه ای شدن نشاسته و پکتین چه کاری انجام می دهند؟ (0.5 نمره)



تایید

مهم ترین اهداف فرمولاسیون دستیابی به چه خصوصیاتی است؟(3موردکامل ) (1.5 نمره)



تایید

شکر با بریکس 30 به چه معناست؟ (1 نمره)



تایید

خصوصیات اتاق توزین را بنویسید؟(3مورد ) (1.5 نمره)



تایید

چرا مواد معطر و سرکه باید در مراحل آخر به فرمول افزوده شوند؟ (0.5 نمره)



تایید

بهر چیست؟ (1 نمره)



تایید