زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید کمپوت و کنسرو(پودمان 3 ) به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا آزمون را شروع کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

اگر بخواهیم 40 کیلوگرم شربت قندی با بریکس 25 درست کنیم به چند کیلوگرم شکر و چه مقدار آب نیاز داریم؟



تایید

برای تهیه 600 کیلوگرم شربت 20 درصد چند کیلوگرم شربت غلیظ 60 درصد و چند کیلوگرم آب نیاز است؟



تایید

اگر 60 کیلوگرم آب نمک 15 درصد وزنی نیاز باشد، چه مقدار نمک و چه مقدار آب لازم است؟



تایید

شکر با بریکس 30 به چه معناست؟ (1 نمره)



تایید

جهت جلوگیری از کلوخه ای شدن نشاسته و پکتین چه کاری انجام می دهند؟ (0.5 نمره)



تایید

ترازوهای خودکار چگونه کار می کنند توضیح دهید؟ (1.5 نمره)



تایید

بریکس اولیه چگونه باید انتخاب شود؟ (1.5 نمره)



تایید

خصوصیات اتاق توزین را بنویسید؟(3مورد ) (1.5 نمره)



تایید

مهم ترین اهداف فرمولاسیون دستیابی به چه خصوصیاتی است؟(3موردکامل ) (1.5 نمره)



تایید

فاز مایع کنسرو ذرت و نخود سبز چگونه است؟ (0.5 نمره)



تایید

بهر چیست؟ (1 نمره)



تایید

چرا مواد معطر و سرکه باید در مراحل آخر به فرمول افزوده شوند؟ (0.5 نمره)



تایید