زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان فیزیولوژی پس از برداشت پیشرفته 400/10/29 به صورت دیجی فرم

با سلام  به ازای هر سوال  45 ثانیه زمان در نظر گرفته شده است. سوالات به صورت تصادفی ظاهر می شوند و گزینه ها هم تصادفی هستند. لطفا به هیچ عنوان تمرکز خود را برای کمک گرفتن از غیر به هم نزنید و فقط به سوالات توجه نمایید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 18 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

پرکاربردترین حلال برای استخراج است  (1 نمره)



تایید

   برداشت گیاهان دارویی از طبیعت در کدامیک از مکانهای زیر توصیه می شود؟  (1 نمره)



تایید

 از حلال‏های استخراج می باشد. (1 نمره)



تایید

 در زمان برداشت از طبیعت بیشترین مراقبت از کدام اندام برداشت شده لازم است؟  (1 نمره)



تایید

17- مقاومترین و حساسترین متابولیت ثانویه به دمای خشک کردن عبارتند از ........ و ........  (1 نمره)



تایید

19- دلیل تغییر رنگ نمونه خشک شده در دمای 50 و 30 درجه نسبت به دمای 45 به ترتیب در ....و... است.  (1 نمره)



تایید

18- دلایل غیر یکنواختی در خشک شدن اندام‏های مختلف گیاه دارویی نیست؟  (1 نمره)



تایید

  علت پیشنهاد برداشت برخی از گیاهان دارویی در شرایط مهتاب و یا پیش از طوفان ....است.  (1 نمره)



تایید

 از عوامل ضایعات پس از برداشت نمی¬باشد.  (1 نمره)



تایید

از خصوصیات حلال مناسب نیست.  (1 نمره)



تایید

مهمترین نکته¬ای که در برداشت پوست از گیاهان دارویی باید رعایت شود این است که برداشت پوست  (1 نمره)



تایید

 اصل فیزیولوژی پس از برداشت در مواجه با محصول تازه برداشت شده است (1 نمره)



تایید

 کدامیک از فاکتورهای بیرونی ضایعات پس از برداشت محسوب نمی شود؟  (1 نمره)



تایید

 از مراحل فراوری گیاهان دارویی نیست. (1 نمره)



تایید

در مورد Supercritical fluid extraction صحیح است.  (1 نمره)



تایید

 در صورتیکه هدف برداشت ریشه برای اهداف دارویی باشد، حداقل فاصله از تنه اصلی... است.  (1 نمره)



تایید

از مشکلات صنعت گیاهان دارویی درکنترل کیفی محصولات گیاهی نیست؟ (1 نمره)



تایید

 از اهداف خشک کردن نیست.  (1 نمره)



تایید

از عوامل دخیل در کیفیت محصول برداشت شده نیست.   (1 نمره)



تایید

20- رابطه تغیر رنگ بافت در فرایند خشک کردن با میزان مواد موثره مثلا اسانس........است.  (1 نمره)



تایید