زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون بهداشت و سلامت درس 1 تا 3 (دوازدهم تجربی - امین الاسلام ) به صورت دیجی فرم

فقط یک بار مجاز به شرکت در آزمون می باشید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام گزینه
دامنه میزان قند ناشتا در مرحله پیش دیابت می باشد.


الف. کمتر از 100   
          ب. بین 95 تا  110     
          ج. بین
100 تا 125           د. بیشتر از 126                                                 
(0.5 نمره)



تایید

از گزینه های
زیر کدامیک از عوارض بیماری دیابت محسوب می شود؟


الف. خستگی و
بی حوصلگی                                   ب. احساس سوزش
در انگشتان دست و پا


ج. نارسایی کلیه                                                       
د. گرسنگی و تشنگی                                                                                    
(0.5 نمره)



تایید

کدامیک از
عوامل زیر در ایجاد بیماری دیابت نوع یک نقشی ندارد؟


الف. فشار های روانی          ب. اضافه وزن و چاقی          ج. زمینه ژنتیکی         د. اختلال در سیستم ایمنی                                       (0.5 نمره)



تایید

.................... سلامت را چنین تعریف کرده است : سلامت سرشت و حالتی است که در آن اعمال بدن به درستی سر می زند و نقطه مقابل بیماری نیست. (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از
موارد زیر جزء بهترین شیوه های مبارزه با حشرات موجود در محیط های تهیه مواد غذایی
نمی باشد؟   


الف. نظافت
مداوم محیط                               ب. سرپوشیده نگه داشتن مجاری فاضلاب        


ج. نصب در و پنجره های توری                     د. استفاده از حشره کش های مناسب                                                                         (0.5 نمره)



تایید

از گزینه های
زیر کدامیک جزء عوامل خطر زمینه ساز بیماری های فشار خون می باشد؟


الف. سابقه
خانوادگی
مصرف دخانیات                ب. سن بالای 50 سال مصرف
الکل


ج. تغذیه نامناسب کم تحرکی                              د. تمامی موارد ذکر شده                                                                                 (0.5 نمره)



تایید

در الگوی چاقی
.................، چربی اضافه بیشتر در ناحیه باسن و ران متمرکز بوده و در بین
.................. شایع تر است.


                                     (0.5 نمره)



تایید

در کدامیک از
مواد غذایی زیر اسیدهای چرب ترانس وجود ندارد؟


الف. برخی کره
های گیاهی (مارگارین ها)                
ب. شیرینی ها و غذاهای آماده


ج. ماهی قزل آلا                                                        د. روغن های نباتی جامد موجود
در غذاهای سرخ شده                                 
(0.5 نمره)



تایید

................
و ................ گرچه در اختیار ما نیستند ولی اطلاع از آنها می تواند به
پیشگیری از بیماری های قلبی
عروقی منجر
شود.


الف. بیماری
دیابت
کهولت سن                    ب. بیماری دیابت سابقه
خانوادگی    


 ج. بیماری
دیابت
اختلالات چربی                د. کهولت سن سابقه خانوادگی                                                                            (0.5 نمره)



تایید

حفظ سطح مطلوب ................. خون می تواند به کاهش بیماری های قلبی و برخی سرطان ها منجر شود. (0.5 نمره)



تایید

ویتامین های ..................... می توانند در بدن ذخیره شوند و معمولاً در .................. ذخیره می شوند. (0.5 نمره)



تایید

فشار خون تحت
تاثیر کدامیک از عوامل نامبرده می تواند تغییر کند؟


الف. پر بودن مثانه                 ب. دمای محیط                   ج. میزان صدا                      د. تمامی موارد ذکر شده                              (0.5 نمره)



تایید

..................
به هر گونه حالت ناخوشایند و رنج آوری اطلاق می شود که ....................... را
دچار اختلال کند.  


الف. مسمومیت احساس
تندرستی          ب. بیماری
احساس تندرستی      

ج. مسمومیت تعادل بدن                        د. بیماری تعادل بدن                                                       
                                          
(0.5 نمره)



تایید

"تعهد و کمال جویی" مربوط به نشانه های کدامیک از ابعاد سلامت می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغذی در بدن موجب بیماری گواتر می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

طبق اصل دوم
جهت کاهش وزن، افراد چاق و دارای اضافه وزن بایستی در کاهش وزن خود
.................... نداشته باشند.


الف. سختگیری                            ب. حساسیت                           ج. بی نظمی                             د.
افراط                                      
(0.5 نمره)



تایید

با بالا رفتن
میزان کدامیک از موارد در خون، سطح
HDL خون کاهش می
یابد؟


الف. LDL                    ب. اسیدهای چرب غیر اشباع                  ج. کلسترول                       د. تری گلیسرید                                 (0.5 نمره)



تایید

در یک رژیم غذایی
سالم، چند درصد انرژی دریافتی روزانه از طریق مصرف چربی ها تامین می شود؟


الف. 15 10 درصد                ب. 20 15 درصد                  ج. 30 20 درصد                د. 15 30 درصد                             (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از موارد اشاره شده جزء معیارهای سنجش به اندازه نوشیدن آب به حساب نمی آید؟ (0.5 نمره)



تایید

در هنگام خرید
روغن ها، میزان توصیه شده چربی های ترانس تا حد امکان ..........................
باشد.


الف. کمتر از 7 درصد              ب. کمتر از 10 درصد             ج. بیشتر از 5 درصد                د. کمتر از 5 درصد                             (0.5 نمره)



تایید

.................. بیانگر عملکرد درست بخش های مختلف بدن و هماهنگی آنها با هم است. (0.5 نمره)



تایید

انسان بیمار از
درد ناشی از ................................... در رنج به سر می برد.  


الف. اختلال در کار اندام ها                            ب. ضعیف
شدن اعضای بدن     


ج. به هم خوردن وضعیت طبیعی بدن               د. تمامی موارد ذکر شده                                                                                          (0.5 نمره)



تایید

در خود مراقبتی، چه اقداماتی توسط شخص انجام می پذیرد؟ (0.5 نمره)



تایید

در فرهنگ متعالی اسلام واژه سلامت با چه تعابیری توصیف شده است؟ (0.5 نمره)



تایید

اصل ...............؛ یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در .................. گروه اصلی غذایی قرار می گیرند. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه جزء اقدامات پیشگیرانه از ابتلا به بیماری های ناشی از کمبود ریز مغذی ها نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

بین ..................... درصد از رفتارهایی که به سلامت ما منجر می شود محصول خودمراقبتی است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از
گزینه ای زیر در رابطه با آزمایش های غربالگری سرطان صحیح نیست؟


الف. ماموگرافی
تشخیص
سرطان سینه                    ب. پاپ
اسمیر
تشخیص سرطان پروستات

ج. کولونوسکوپی تشخیص سرطان روده                 د. آزمایش خون منفی تشخیص سرطان روده                                             (0.5 نمره)



تایید

فردی با 75
کیلوگرم وزن و 178 سانتی متر قد از نظر نمایه توده بدنی در کدام گروه قرار می
تواند باشد؟  


                                                                                                          (0.5 نمره)



تایید

.......................
نشانه اصلی بیماری دیابت است.


الف. کم شدن وزن بدن           ب. بالا بودن قند خون           ج. تاری دید               د. پرنوشی و پرادراری                                       (0.5 نمره)



تایید

در لغت نامه دهخدا واژه "سلامت" با چه عنوانی توصیف شده است؟ (0.5 نمره)



تایید

با حذف یا
کنترل عوامل اصلی خطر ساز  و شناخته شده
بیماری های غیر واگیر، می توان مانع از بروز ....................... شد.  


الف. 60 درصد
بیماری های قلبی و عروقی و دیابت                 
ب. 80 درصد بیماری های قلبی و عروقی و دیابت


ج. 60 درصد انواع سرطان ها                                                  
 د. 80 درصد انواع سرطان ها                                                           
(0.5 نمره)



تایید

در سکته مغزی
مدت زمان طلایی برای نجات فرد چقدر است؟


الف. 30 دقیقه                     ب. 3 ساعت                     ج. 20 دقیقه                        د. 2 ساعت                                                    
   
(0.5 نمره)



تایید

حذف برخی وعده ها به ویژه ....................، از عادت های غذایی نادرست شایع در نوجوانان است. (0.5 نمره)



تایید

کدام
یک از موارد زیر جزء اصول رعایت بهداشت محیط نمی باشد؟  


الف.
تهیه آب سالم و کافی                                                     
ب. دفع صحیح زباله و مواد دفعی                                   


ج. مبارزه با حشرات و جوندگان ناقل بیماری                            د. استفاده از دستگاه های
سرمازا                                               
(0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه
مهمترین علامت بالینی ناشی از ایسکمی قلب است؟


الف. خستگی زودرس و تعریق زیاد     ب. سرگیجه و تاری دید       ج.
درد قلبی (آنژین صدری)      د. تنگی نفس و
تپش قلب       
(0.5 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر جزء عوامل تاثیر گذار در میزان آب مصرفی نمی باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

با افزایش
میزان .............. در خون، خطر بیماری های قلبی
عروقی
کاهش می یابد.


الف. LDL                     ب. اسیدهای چرب غیر
اشباع                 ج.
HDL                  د. تری گلیسرید                                           (0.5 نمره)



تایید

"ترشحات
دهان سوسک های خانگی" جزو کدامیک از عوامل ایجاد فساد مواد غذایی محسوب می
شود؟


الف. عوامل شیمیایی               ب. عوامل بیولوژیکی                     ج. عوامل فیزیکی                         د. عوامل مکانیکی                 (0.5 نمره)



تایید

استفاده از هرم غذایی چه کمکی می تواند برای افراد داشته باشد و مواد غذایی در این هرم به چند گروه طبقه بندی می شوند؟ (0.5 نمره)



تایید