زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید فرآورده های لبنی (بستنی ) به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا آزمون را شروع کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در طی انجماد هر چه تعداد کریستال ها.........و اندازه آن ها .........باشد کیفیت محصول نهایی بهتر است؟ (0.5 نمره)



تایید

نقش لاکتوز در بستنی چیست و اگر بیش از اندازه استفاده شود چه مشکلی را ایجاد می کند؟



(1.5 نمره)



تایید

بستنی شیری میوه ای چیست؟ (1 نمره)



تایید

امولسی فایر ها چه ترکیباتی هستند؟ (1.5 نمره)



تایید

جهت مخلوط بستنی از سیستم هموژن............و دمای ........استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

جهت جلوگیری از خوشه ای شدن امولسی فایر ها چه کاری انجام می دهند؟ (0.5 نمره)



تایید

چربی چه نقشی در بستنی دارد؟ (1.5 نمره)



تایید

چند شیرین کننده مورد استفاده در بستنی را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

چند روش پاستوریزاسیون برای بستنی داریم، نام ببرید؟ یک روش را توضیح دهید؟ (1.5 نمره)



تایید

شاخص زمان رسانیدن ..........است؟ (0.5 نمره)



تایید

معایب هموژنیزاسیون مخلوط بستنی را بنویسید؟ (1 نمره)



تایید

به چه دلیل طعم دهنده هایی مانند وانیل را در مرحله اول اضافه نمی کنند؟ (1 نمره)



تایید

برای بالا بردن مواد جامد بدون چربی شیر از چه ترکیباتی استفاده می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

بسته بندی مورد استفاده برای بستنی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ (1.5 نمره)



تایید