زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مستمر درس 4 و 5 سلامت و بهداشت ❤ دوازده تجربی 1 به صورت دیجی فرم

digiform
سلام عزیزان
 لطفاً مراقب زمان آزمون باشید
 هر سوال تنها یکبار به شما نمایش داده می شود
 امکان بازگشت به سوال قبلی وجود ندارد 
هر کاربر تنها یک بار اجازه شرکت در آزمون دارد 
در صورت باز کردن اپلیکیشن های دیگر برای شما تقلب ثبت می شود

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام افراد باید هر چه سریعتر برای کاهش وزن خود اقدام کنند (1 نمره)



تایید

برخورداری از وزن مطلوب به دو عامل ............... و ................ بستگی دارد . (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه نادرست است (0.25 نمره)



تایید

چه زمانی می گوییم ماده غذایی دچار فساد شده است (1 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در کدام گزینه به درستی بیان شده است (0.25 نمره)



تایید

چه زمانی پخت غذا کامل است ؟ (0.5 نمره)



تایید

چهار مورد از عوارض جانبی کاهش سریع وزن را بنویسید (1 نمره)



تایید

دو مورد از اصول رعایت بهداشت محیط در تولید و نگهداری مواد غذایی را نام ببرید (1 نمره)



تایید

کدام گزینه نادرست است (0.25 نمره)



تایید

وزن مطلوب را تعریف کنید (1 نمره)



تایید

عفونت های غذایی به چه دلایلی بروز می کند ؟ (1 نمره)



تایید

چهار مورد از عوامل چاقی را فقط نام ببرید (1 نمره)



تایید

ضربه دیدن میوه در حین برداشت جزو کدام دسته از عوامل فساد مواد غذایی می باشد (0.25 نمره)



تایید

دو مورد از توصیه های خود مراقبتی برای داشتن تغذیه سالم و بهداشتی را بنویسید (1 نمره)



تایید