زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس 4 و 5سلامت و بهداشت-طراح سوال:سقائیان به صورت دیجی فرم

به آزمون سلامت و بهداشت خوشامدید🌺🌺

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

هر یک از موارد زیر به کدام عامل ایجاد کننده  چاقی مربوط است ؟
الف-نحوه زندگی و عادت های غذایی :
ب-اختلال در عملکرد غدد فوق کلیوی :
(0.5 نمره)



تایید

هر یک از موارد زیر مربوط به کدامیک از عوامل ایجاد کننده فساد در مواد غذایی هستند؟
۱-افزودنی های موادغذایی
۲-تخریب بافت یا تغییرات نامطلوب ماده غذایی در حرارت بالا
۳-ضربه دیدن در حین برداشت محصول
۴-انتقال میکروبها از طریق حشرات خانگی 
(1 نمره)



تایید

هر یک از موارد زیر به کادام یک از عوارض ناشی از چاقی اشاره دارد ؟
الف-پرخوری عصبی :
ب-صافی کف پا :
ج-اختلالات انعقاد خون :
د-دیابت نوع ۲ :
(1 نمره)



تایید

در هر یک از عبارت های زیر جای خالی را با کلمات مناسب پرکنید.
الف-برای افراد شاغل در مکانهای تهیه و تولیدو توزیع غذا،داشتن....................... و رعایت بهداشت از اهمیت زیادی برخوردار است.
ب-زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های آن حداقل.........درجه سانتی گرادحرارت دیده باشند.
ج- چاقی با تاثیر منفی که بر ظاهر افراد میگذارد ممکن است آنها را دچار مشکلات روحی مانند ................................ کند .د-افرادی که چربی خون بالا دارند و یا الگوی چاقی به شکل ........دارند ،بهتر است سریعتر برای کاهش وزن خود اقدام کنند .
(1 نمره)



تایید

درست و یا نادرست بودن هر یک از موارد زیر را مشخص کنید .
الف اگر چربی اضافی در ناحیه باسن و ران ها تجمع یابد الگوی چاقی گلابی را ایجاد می کند که بیشتر در مردان دیده
 می شود .
ب-نگهداری غذا به صورت کاملا داغ در دمای ۷۰ درجه به بالا و یا کاملا سرد و در دمای زیر ۱۰ درجه سانتیگراد باید انجام شود .

ج-ایجاد بیماری در اثر انگل های گوشت حیوانات آلوده ، سبب ایجاد مسمومیت های غذایی می شود .

د-برای محاسبه و تعیین وزن متناسب ،تنها راه پیشنهاد شده ،تعیین شاخص توده بدنی است .
ه-از پیامدهای زندگی صنعتی و شهرنشینی می توان به اضافه وزن و چاقی اشاره کرد .
(1.25 نمره)



تایید

هر یک از موارد زیر مربوط به کدامیک از اصول بهداشتی جلوگیری از فساد مواد غذایی است؟
۱-کوتاه نگهداشتن ناخن ها 
۲-نگهداری غذا بصورت کاملا داغ یا سرد 
۳-مبارزه با جوندگان ناقل بیماری
۴-استفاده از دستکش بهداشتی
(1 نمره)



تایید

بیشترین میزان آلودگی مواد غذایی در چه مراحلی ایجاد می شوند؟۴ مورد  (1 نمره)



تایید

به سوالات زیر پاسخ کوتاه دهید .
الف-نوعی  بیماری مثال بزنید که در چاقی و رژیم لاغری شدید ممکن است ایجاد شود .

ب-حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته چقدر است ؟
ج-بر اساس قانون تعادل انرژی ،تنظیم وزن به چه عواملی بستگی دارد ؟

د-دو مورد از عواملی که منجر به عفونت های غذایی می شود را نام ببرید .
(1.5 نمره)



تایید

در مورد بیماری های غذا زاد به دو سوال زیر پاسخ دهید.
۱-عوارض این بیماری ها بیشتر به چه شکلی است؟

۲-چه عاملی سبب می شود که عوارض این بیماری ها در افراد مختلف از چند ساعت تا چند روز ادامه یابد ؟
(1 نمره)



تایید

سوسک های خانگی چگونه می توانند میکروبها را از منابع آلوده به مواد غذایی منتقل کنند؟ (0.75 نمره)



تایید