زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آشپزهتل درجه2.خرداد99 به صورت دیجی فرم

سوالات آزمون تئوری/عملی استاندارد مهارتی: آشپز هتل درجه 2(تئوری) کداستاندارد: 2/2/37/31-5 رشته:مدیریت قنادی وآشپزی پایه:یازدهم تاریخ آزمون: 1399/03/11 ساعت آزمون: 11:00 مدت آزمون: 100دقیقه نام دبیر:عارفیان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 100 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید: *



تایید

پایه تحصیلی و رشته تحصیلی خود را وارد نمایید: *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید: *



تایید

علائم مشخصه ماهی کهنه چیست؟



تایید

چند نوع از آبزیان مورد استفاده در آشپزی را نام ببرید.



تایید

برای تهیه کباب بره از چه قسمتی از گوشت باید استفاده شود؟



تایید

برای جلوگیری از سفت شدن گوشت در هنگام کباب کردن چه باید کرد؟



تایید

برای مغز پخت شدن گوشت کباب کوبیده چه باید کرد؟



تایید

در صورت تمایل به شیرین کردن دلمه ها بهتر است چاشنی ها در چه زمانی اضافه می شود؟



تایید

کدامیک از ادویه های زیر در فلافل عربی استفاده نمی شود؟



تایید

برای پخت ژیگو از چه گوشتی استفاده می شود؟



تایید

برای معطر کردن ژیگو از چه موادی استفاده می شود؟



تایید

چند نوع دلمه سیب زمینی می توان درست کرد؟



تایید

در مورد لاازنیاها چه فرقی با ماکارونی دارند؟



تایید

برای صرفه جویی در پنیر پیتزا در لازانیا ها چه ترفندی می توان بکار برد؟



تایید

در پاستای آلفردو ماده غذایی اصلی سس آن را چه چیزی تشکیل می دهد؟



تایید

ماده غذایی اصلی سس پستو ............... است.



تایید

در پیتزای گوشت قارچ را به صورت ..................... به پیتزا اضافه می کنیم.



تایید

جمله زیر صحیح است یا غلط: روش تغلیظ کردن برای درست کردن سوپ و سس ها به کار می رود.



تایید

جمله زیر صحیح است یا غلط: بهترین زمان اضافه کردن خامه به پاستا اول درست کردن سس می باشد.



تایید

جمله زیر صحیح است یا غلط: در لازانیای رولی بهتر است مایه لازانیا تقریبا در 3/1 نوار لازانیا ریخته شود تا راحت تر پیچیده شود.



تایید

جمله زیر صحیح است یا غلط: پاستای فتو چینی را با ماکارونی فرم دار لانه ای درست می کنند.



تایید

جمله زیر صحیح است یا غلط: برای درست کردن کوفته وقتی کوفته در سس قرار می گیرد درب ظرف را نمی بندیم.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: روغن مناسب گریل کردن ................. نام دارد.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: در روش گریل کردن گوشت ها را دسته ای اضافه می کنند و فقط ................................ بار در ظرف می چرخانند .



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: با سرخ کردن سریع گوشت سطح گوشت به سرعت سرخ می شود و گوشت حالت .......................... به خود می گیرد.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: برای خوراک کلم با مرغ از مرغِ ................................. استفاده می شود.



تایید

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید: در مصرف پنیر انواع لازانیاها پنیر روی آن باید ...................................... .



تایید

ظرف مناسب گریل کردن چیست؟



تایید

روغن مناسب برای گریل کردن باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟



تایید

سه مورد از مشخصات گوشت فاسد را بنویسید؟



تایید

مواد لازم برای تهیه ته چین را بنویسید.



تایید

هنگام سرخ شدن موادغذایی در ماهیتابه برای اینکه روغن به اطراف پخش نشود چه باید کرد؟



تایید

روش گریل کردن را توضیح دهید



تایید

مزیت گریل کردن نسبت به بقیه روش ها چیست؟



تایید

روش تغلیظ را توضیح دهید.



تایید

دو مورد از مشخصات گوشت گوسفند مطلوب و مناسب را بنویسید؟



تایید