زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت(دوازده تجربی) به صورت دیجی فرم

سلام عزیزان. لطفا با دقت به  سوالات پاسخ دهید. چون امکان بازگشت به صفحه قبل وجود ندارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

سه اصل بهداشتی در جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی نام ببرید (1.5 نمره)



تایید

سه اصل تغذیه سالم را نام ببرید و یکی را به دلخواه توضیح دهید (1.5 نمره)



تایید

منظور از فساد مواد غذایی چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

الف)......و.....و........سه عارضه چاقی هستند
ب)......و..... دو اصل کاهش وزن هستند
پ) قانون تعادل انرژی، به .....و ..... بستگی دارد
(3.5 نمره)



تایید

منظور از بیماری های غذا زاد چیست؟ (2 نمره)



تایید

الف)مواد غذایی که در بالای هرم غذایی قرار می گیرند،دارای(بیشترین/کمترین)حجم  هستند.
ب) وظیفه آهن در بدن،....است.
(1 نمره)



تایید

گزینه صحیح را انتخاب کنید و جاهای خالی را کامل کنید
الف)عامل تعیین کننده سطح کلسترول خون، چربی (اشباع شده/اشباع نشده) است
ب)موادمعدنی از انواع مواد مغذی هستند که......بدن را تنظیم می کنند.
پ)بخش اصلی خون را.....تشکیل می دهد
ت)مهم ترین عوامل مؤثر در شکل گیری الگوی غذایی افراد، .....است.
(2 نمره)



تایید

تفاوت پروتئین کامل و  پروتئین ناقص را بنویسید (1 نمره)



تایید

عوامل چاقی را نام ببرید (1 نمره)



تایید

الگوی چاقی« سیب »را با « گلابی » مقایسه کنید(ذکر دو مورد) (1 نمره)



تایید

سه عامل ایجادکننده فساد مواد غذایی را نام ببرید و یکی را به دلخواه توضیح دهید (2 نمره)



تایید