زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون علوم تجربی پایه هشتم به صورت دیجی فرم

طراح :فرانک توحیدی     

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید
شماره کلاس:
*



تایید

هر جز در یک مخلوط ویژگی های خود را حفظ می کند (0.25 نمره)



تایید

آب آشامیدنی و آب دریا به ترتیب،ترکیب و مخلوط ناهمگن به شمار می آیند (0.25 نمره)



تایید

دوغ چه نوع مخلوطی است؟ (0.5 نمره)



تایید

با استفاده از کدام ویژگی محلول آب و الکل را می توان از هم جدا کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام روش برای جدا کردن اجزای یک سوسپانسیون مناسب تر است؟ (0.5 نمره)



تایید

ماده ای با PH=0 یک......است (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد را هرگز نمی توان به دو یا چند ماده ساده تجزیه کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مخلوط زیر همگن است (0.5 نمره)



تایید

هوا........است که حلال آن........می باشد (0.5 نمره)



تایید

ماهی ها در آب های سرد اکسیژن بیشتری در اختیار دارند یا در آب های گرم؟چرا؟



(1 نمره)



تایید

برای هر یک از مخلوط های زیر یک روش مناسب برای جداسازی اجزای آنها توضیح دهید
الف-آب و روغن زیتون:


ب-ماسه و نمک: 


ج-دانه های گندم از ساقه آن:


د-گاز کربن دی اکسید از نوشابه:



(2 نمره)



تایید

دو تفاوت مهم مخلوط و ترکیب را بنویسید






(1 نمره)



تایید

انحلال پذیری را تعریف کنید





(1 نمره)



تایید

در مثال های مقابل کدام حل شونده و کدام حلال است؟(آب قند-الکل ۳۰ درصد )





(1 نمره)



تایید

اصلی ترین تفاوت بین سوسپانسیون؛کلیدی ومحلول چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از مواد زیر خاصیت اسیدی دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

با حل کردن کدام ماده زیر در آب لامپ روشن می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

انحلال پذیری نمک طعام در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد ،۳۸ گرم در ۱۰۰ گرم آب است،انحلال پذیری نمک طعام در دمای ۸۰ درجه سانتیگراد  ،حدودا چند گرم در ۱۰۰ گرم آب است؟ (0.5 نمره)



تایید