زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان فصل سوم شیمی هنرستان 105 به صورت دیجی فرم

پودمان فصل سوم شیمی هنرستان خلیج فارس         کلاس: یازدهم شبکه          نام دبیر:عزیزی                اسفند 99

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی: *



تایید

رشته تحصیلی: *



تایید

4-با توجه به نمودار داده شده به سوالات زیر پاسخ دهید.
 الف)انحلال پذیری Li2SO4 در دمای 40 درجه سانتی گراد و NaNO3 در دمای درجه 10 سانتی گراد چند گرم می باشد؟
 ب)نقطه B نسبت به منحنی انحلال پذیری پتاسیم کلرید(KCl)چه نوع محلولی را نشان می دهد؟چرا؟ 
 پ)انحلال پذیری KNO3 با افزایش دما چه تغییری می کند ؟
(2 نمره)
دریافت سوال 4



تایید

5-انحلال نمک و شکر در آب چه تفاوتی با یکدیگر دارد؟  (1 نمره)



تایید

6- توضیحی برای علت هریک از پدیده های زیر بنویسید.
 الف) با گرم شدن آب رودخانه ها تعدادی از ماهی ها و دیگر آبزیان از بین می روند.
 ب) جرم نبات تهیه شده با جرم شکری که در آب حل کرده بودیم، تفاوت دارد.
(2 نمره)



تایید

8-دو مورد از ویژگی های کلوئیدها را نام برده تعریف کنید . (1.5 نمره)



تایید

3- درستی یا نادرستی عبارات زیر را مشخص کنید.
الف) با حل شدن ضد یخ در آب نقطه جوش بالاتر و نقطه انجماد محلول پایین تر می رود.
 ب)هگزان حلال مناسبی برای چربیها، انواع لاکهاست. 
 پ) ذرات پخش شده در کلوئید ها برخلاف محلول ها بعد از مدتی ته نشین می شوند. 
 ت) اضافه نمودن نمک طعام به کلوئید منجر به کاهش پایداری آن می شود.
(1 نمره)



تایید

9-فاز پخش کننده و پخش شونده در سس مایونز چیست؟ (1 نمره)



تایید

1- در هر یک از مخلوط های زیر، تعداد فازهای موجود را تعیین کنید.
 الف) مخلوط آب و خاک و نمک : 
 ب) مخلوط روغن، نفت و شکر:
 پ) مخلوط آب و قند و نمک:
 ت)مخلوط نمک و فلفل
(1 نمره)



تایید

2-در هریک از محلول های زیر حلال و حل شونده را مشخص کنید.
 الف)سکه طلا
 ب)هوا
(1 نمره)



تایید

7- نوع هر کدام از کلوئیدهای زیر را نوشته و یک مثال بزنید.
 الف)سول
 ب)امولسیون 
 پ)ژل
(1.5 نمره)



تایید