زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فارسی پنجم درس اول تا سوم . به صورت دیجی فرم

دانش اموزان عزیز سوالات را با دقت بخوانید پاسخ را یا در برگه بنویسید و عکس بگیرید و بفرستید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

با حروف در هم ریخته ی زیر ۴ کلمه بسازید. ی-ب-ت-ج-م-ا-ز-د-ه-ک-ر



تایید

کلمات غلط را پیدا کن و صحیح آن را بنویس. الف) بهر افرید و بر و درختان و آدمی خورشید و ماه و انجوم و لیل و نحار کرد. ب) بزرگان شهر با تعجب به هم نکاه گردند و ذکریای راضی گارگاه خود را در آن جا بنا نهاد.



تایید

کدام گزینه صحیح نیست؟ (کلمات مخالف)



تایید

کدام گزینه صحیح نیست؟ ( معنی واژه)



تایید

کلمات هم معنی را به هم وصل کنید. سنگلاخ ستارگان تامل باغ انجم فکرکردن فضل زمین پر از سنگ بستان بخشش



تایید

در جاهای خالی یکی از نشانه های ربط " ولی ، سپس، چون، بعد" را بگذارید. الف) به تصویر نگاه کنید ............ به سوالات پاسخ دهید. ب) من مادرم را خیلی دوست دارم .......... برایم زحمت زیادی کشیده است. ج)میخواهم به خانه ی دوستم بروم ........... خانه ی آنها خیلی دور است.



تایید

کدامیک از کلمات زیر درست است ؟



تایید

با توجه به داستان زیر به سوالات پاسخ دهید. روزی روزگاری در سرزمین های دور دست مرد بدسرشتی بود که به جنگل می رفت و درختان را قطع می کرد. این مرد که اسمش حاج محمود بود میانه خوشی با طبیعت نداشت و هر موقع از چیزی ناراحت میشد، تبرش را بر میداشت و به سوی جنگل روانه میشد تا درختی را قطع کرده و زندگی او را به اتمام برساند. در یکی از روزهای گرم تابستان حاج محمود مشغول قطع کردن تک درختی بود که کنار رودخانه رشد کرده بود و کارگرها هنگام گرما زیر سایه آن نفس تازه ای می گرفتند. رودخانه که این صحنه را دید بسیار اندوهگین شد و رو به سوی تبر کرد و گفت: بنگر! که چه چرخ فتنه گر می سازد دنباله تیرها ز پر می سازد می گردد و می گردد در آخر کار با چوب درخت ها تبر می سازد تبر وقتی این شعر را شنید به خود آمد و از رودخانه تشکر کرد. خواست انتقام بگیرد و دست حاج محمود را که باعث شده این نامردی را در حق هم نوع خود بکند قطع کند اما کمی فکر کرد و متوجه شد که اگر این کار را بکند فرق چندانی با حاج محمود نخواهد داشت در این حین از دست حاج محمود جدا شد و دسته اش را به درخت گره زد تا مانع از افتادن درخت شود. این چنین شد که حاج محمود متعجب گشته و از قطع کردن درخت دست برداشت و تبر و درخت مانند دو دوست قدیمی همدیگر را به آغوش کشیدند. - پیام متن چه بود؟ - چه عنوانی برای داستان انتخاب می کنید؟ چرا؟



تایید

جاهای خالی را با کلمات داده شده پر کنید. (سنگلاخ، سرشار، سالم، لحظه) الف- جهانی که در آن زندگی می کنیم ........... از شگفتی هاست. ب- در همان ......... نسیم ملایمی شروع به وزیدن کرد. ج- گاهی علف نازک از میان ......... سر در می آورد. د- فقط این گوشت ......... مانده است پس معلوم می شود هوای آن منطقه شهر پاکیزه است.



تایید

شعر زیر را تکمیل کنید. به نام خداوند جان و خرد .............. .............. خرد دست گیرد به هر دو سرای



تایید

کدام گزینه با بقیه در یک مجموعه قرار نمی گیرد؟



تایید

معنی بیت زیر را بنویسید. ابر، آب داد بیخ درختان مرده را شاخ برهنه پیرهن نو بهار کرد



تایید

یکی از صداهای زیر را به دلخواه در ذهنتان مجسم کنید و درباره آن یک بند بنویسید. - صدای بوق ماشین ها در خیابان - صدای آواز پرنده بر روی درختان



تایید