زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون غلات ، پودمان 2 به صورت دیجی فرم

امتحان به صورت تصادفی است و امکان برگشت به سوال قبل وجود ندارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 19 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

بهترین فر برای تولید نان باگت کدام است؟ (1 نمره)



تایید

کدام جمله صحیح نیست؟ (1 نمره)



تایید

کاراملیزه شدن قند نان در چه دمایی اتفاق می افتد؟ (1 نمره)



تایید

برای براق شدن سطح پوسته نان چه میتوان کرد؟ (1 نمره)



تایید

دمای انبار آرد چقدر باید باشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام جمله صحیح است؟ (1 نمره)



تایید

زمان بهینه زدن خمیر چقدر است؟ (1 نمره)



تایید

در کدام روش از مخمر استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

بوی کهنگی آرد به خاطر چیست؟ (1 نمره)



تایید

برای رقیق سازی و باز شدن بافت در کشت میکروبی از چه ماده ای میتوان استفاده کرد؟ (1 نمره)



تایید

در کدام محصول باید میزان پروتئین آرد بالا باشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام جمله صحیح است؟ (1 نمره)



تایید

چرا باید چانه ها را گرد کرد؟ (1 نمره)



تایید

مدت زمان تخمیر نهایی به چه عاملی بستگی دارد؟ (1 نمره)



تایید

حد مجاز درصد رطوبت آرد چقدر است؟ (1 نمره)



تایید