زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان مستمر آشپز هتل 30 اردیبهشت به صورت دیجی فرم

امتحان مستمر سه شنبه 30 اردیبهشت 1399 خانم عارفیان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

علائم مشخصه ماهی کهنه چیست؟



تایید

چند نوع از آبزیان مورد استفاده در آشپزی را نام ببرید.



تایید

برای تهیه کباب بره از چه قسمتی از گوشت باید استفاده شود؟



تایید

برای جلوگیری از سفت شدن گوشت در هنگام کباب کردن چه باید کرد؟



تایید

برای مغز پخت شدن گوشت کباب کوبیده چه باید کرد؟



تایید

در صورت تمایل به شیرین کردن دلمه ها بهتر است چاشنی ها در چه زمانی اضافه می شود؟



تایید

کدامیک از ادویه های زیر در فلافل عربی استفاده نمی شود؟



تایید

برای پخت ژیگو از چه گوشتی استفاده می شود؟



تایید

برای معطر کردن ژیگو از چه موادی استفاده می شود؟



تایید

چند نوع دلمه سیب زمینی می توان درست کرد؟



تایید

در مورد لاازنیاها چه فرقی با ماکارونی دارند؟



تایید

برای صرفه جویی در پنیر پیتزا در لازانیا ها چه ترفندی می توان بکار برد؟



تایید

در پاستای آلفردو ماده غذایی اصلی سس آن را چه چیزی تشکیل می دهد؟



تایید

ماده غذایی اصلی سس پستو ............... است.



تایید

در پیتزای گوشت قارچ را به صورت ..................... به پیتزا اضافه می کنیم.



تایید