زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سبزی کاری به صورت دیجی فرم

در سوالات تشریحی پاسخ را به طور کامل نوشته و در سوالات تستی گزینه صحیح را انتخاب کنید 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 120 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

۱. اصطلاحات زیر  را تعریف کنید 
الف ) تنک کردن 
ب)سفید کردن 
ج)پروتاندری
د) تراکم بوته 
(4 نمره)



تایید

۲. سبزی های برگی را تعریف کرده و انواع سبزی های برگی را نام ببرید ؟ (2 نمره)



تایید

۳. یکی از سبزی های برگی را به طور کامل و خلاصه توضیح دهید (خصوصیات گیاه شناسی ،کاشت ،داشت،برداشت ) (2 نمره)



تایید

۴. از خواص دارویی سبزی ریحان چند مورد را نام ببرید ؟ (1 نمره)



تایید

۵. خاک مناسب سبزی گشنیز چه خاکی است ؟ (2 نمره)



تایید

۶. وجین و سله شکنی را تعریف کنید ؟ (1 نمره)



تایید

۷. واکاری را تعریف کرده و بگوئید بهترین زمان واکاری چه زمانی است ؟ (2 نمره)



تایید

۸. گل در سبزی اسفناج چگونه است ؟ (1 نمره)



تایید

۹. نحوه کاشت سبزی مرزه را توضیح دهید ؟  (2 نمره)



تایید

۱۰ . جاهای خالی را با کلمات مناسب کامل کنید 
الف) سبزی گشنیز از جنس ....... و خانواده...... است 
ب) سبزی ...... به علت رشد کندی که دارد به علف های هرز حساس است 
ج) ......... یعنی جلوگیری از تشکیل ترکیبات شیمیایی که در اثر فعالیت کلروفیل ایجاد می شود.
(1.5 نمره)



تایید

۱. کدامیک از سبزی های زیر بعد از سبز شدن بذور نیاز به یک دوره تشنگی دادن دارند؟ (0.25 نمره)



تایید

۲. کدامیک از گزینه های زیر از مراقبت های داشت در سبزی اسفناج نمی باشد  (0.25 نمره)



تایید

۳. کدام سبزی نسبت به سرما مقاوم است ؟ (0.25 نمره)



تایید

۴. کدامیک از سبزی های زیر در دسته سبزی های نشایی قرار دارد  (0.25 نمره)



تایید

۵. کدامیک از عملیات داشت در کرفس سبب کاهش آپیول می شود  (0.25 نمره)



تایید

۶. کدام املاح موجود در کاهو سبب جلوگیری از سفید شدن مو می شود  (0.25 نمره)



تایید