زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه دهم مدیریت 99/12/3 به صورت دیجی فرم

 بسم تعالی
ازمون امور تغذیه ماهانه اسفند 99/12/3 
از زمانیکه لینک باز میشود 90 دقیقه مدت پاسخگویی میباشد
در صورتیکه در چند بار سوالات ازمون را پاسخ دهید،مبنای محاسبه نمره شما فقط ازمون بار اول  ملاک میباشد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 90 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱_مهمترین وتعیین کننده ترین قسمت نان کدام است؟



تایید

۲_فرایند عمل اوری خمیر مایه چگونه است؟ 



تایید

۳_در نتیجه فرایند تخمیر وتولید گازکربینک چه تاثیری در خمیر دارد؟ 



تایید

۴_بهترین روش یخ زدایی  در غذاهای خمیری چگونه باید باشد؟



تایید

۵_مواد مورد نیاز ( کره،ارد،شیر،نمک،) برای تهیه کدام نوع سس بکار میرود؟



تایید

۶_از اصلی ترین اجزای سس کچاب کدام ماده صحیح است؟ 



تایید

۷_مورد استفاده سس گرم وسس سرد چیست؟



تایید

۸_کدام نوع سس گرم است؟



تایید

۹_کدام نوع سس سرد میبا شد؟



تایید

۱۰_در روش سنتی عصاره چگونه تهیه میشود؟  



تایید

_صحیح وغلط را مشخص نمایید۰
۱۱_از تغلیط کننده ها برای جذب اب موجود در مواد غذایی استفاده میشود



تایید

۱۲_امولسیون کنندها در سس ها موجب مخلوط شدن چربی واب میشود



تایید

۱۳_پایه اصلی سس مایونز تخم مرغ وروغن میباشد



تایید

۱۴_از انزیمها در تهیه ماست استفاده میشود



تایید

۱۵ _از تغلیظ کنندها در کارخانه ها برای تهیه غذاهای کنسروی استفاده میشود




تایید

۱۶ _اردور همان پیش غذا میباشد



تایید

۱۷_فینگر فود نوعی غذای فست فودی میباشد



تایید

۱۸_دو نکته مهم در نگهداری سالاد رابنویسید



تایید

۱۹ _دو نوع دسر ایرانی نام ببرید؟



تایید

۲۰ _استفاده بیش از اندازه  ژلاتین در تهیه دسر چه اشکالی بوجود میاورد؟



تایید