زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مستمر سلامت و بهداشت فصل 2 (15 نمره) به صورت دیجی فرم

به پرسش ها پاسخ مناسب  و کافی دهید لطفا  مدیریت زمان داشته باشید و امکان برگشت به قبل نیست «لطفا رشته تحصیلی خود را همراه با نام  ذکر کنید »

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

چهار مورد از فواید تغذیه سالم را بیان کنید . (1 نمره)



تایید

یکی از مهم ترین عوامل موثر در شکل گیری الگوی غذایی افراد................... است  (0.5 نمره)



تایید

چهار مورد از عوارض چاقی را بیان کنید . (1 نمره)



تایید

دو اصل مهم در کاهش وزن را بیان کنید  (1 نمره)



تایید

میزان تولید انرژی کدام مورد درست است ؟

الف - کربوهیدرات 4 کالری ؛ چربیها 9 کالری ؛ پروتئین ها 4 کالری

ب - کربوهیدرات 9 کالری ؛ چربیها 4 کالری ؛ پروتئین ها 9 کالری

پ- کربوهیدرات 4 کالری ؛ چربیها4 کالری ؛ پروتئین ها9 کالری

ت- کربوهیدرات 9 کالری ؛ چربیها 4 کالری ؛ پروتئین ها 4 کالری

  (0.5 نمره)



تایید

برای تامین پروتئین کدام مواد غذایی باید مصرف شود  (0.5 نمره)



تایید

در هرم غذایی بیشترین ماده مصرفی کدام است 
1 - نان و غلات 
2 - سبزی و میوه ها 
3 - شیر و لبنیات
4 - گوشت و تخم مرغ
(0.5 نمره)



تایید

تغذیه با توجه به نیاز های تغذیه ای کدام اصل است ؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد از ویتامین های محلول در چربی نیست  (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ماده باعث کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ می شود  (0.5 نمره)



تایید

مهم ترین منبع طبیعی ید در کشور ما چیست ؟  (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد از عوامل جسمانی چاقی است  (0.5 نمره)



تایید

کدام جمله درست است ؟

(0.5 نمره)



تایید

وزن فردی82 کیلوگرم و قد او 176 سانتی متر است 
الف - شاخص توده بدنی او کدام گزینه است 

(1 نمره)



تایید

ادامه سوال قبل 

ب - در چه وضعیتی قرار دارد  (0.5 نمره)



تایید

اولین مرحله آلودگی مواد غذایی کدام مورد است ؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام جملات در مورد « عوامل ایجاد فساد در مواد غذایی» درست است ؟
الف - تخریب بافت ماده غذایی به دلیل مناسب نبودن دمای محیط را می توان به عوامل فیزیکی نسبت داد.
ب - نفوذ باکتری ها به درون میوه ، از محل نقاط آسیب دیده ، نمونه ای از آلودگی ناشی از عوامل مکانیکی است .
پ - استفاده غیرمجاز از سموم دفع آفات نباتی مربوط به عوامل بیولوژیکی   است . 
(0.5 نمره)



تایید

ضربه دیدن در حین برداشت  و انتقال و نگهداری مواد غذایی جزو کدامیک از عوامل فساد آن مواد می باشد ؟ (0.5 نمره)



تایید

رعایت بهداشت محیط شامل کدام مورد است 
1 - آب سالم و کافی تغذیه سالم 
2 - دفع درست زباله ومبارزه با حشرات 
3 - پیشگیری از ورود گرد و غبار در محل سکونت 
(0.5 نمره)



تایید

منظور از بهداشت مواد غذایی چیست ؟ آن را تعریف کنید و مثال بزنید  (1.5 نمره)



تایید

چهار مورد از اصول بهداشتی  مهم در جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی بیان کنید  (1 نمره)



تایید

مسمومیت غذایی را تعریف کنید و مثال بزنید  (1 نمره)



تایید