زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت درس 1و2و3و4و5 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

بیماری های ناشی از مصرف غذاهای آلوده، سبب چه چیزی می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از تعاریف زیر، در مورد ویتامین های محلول در آب صحیح نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، از عوارض جانبی کاهش سریع وزن نیست؟ (1 نمره)



تایید

«در میوه های ضربه دیده ، با گذشت زمان از محل نقاط آسیب دیده ، کپک ها و باکتری ها به درون میوه نفوذ می کند» این جمله مربوط به عوامل.............................اثرگذار بر فساد مواد غذایی است. الف)شیمیایی ب)فیزیکی ج)مکانیکی د)بیولوژیکی (1 نمره)



تایید

گام اول در حفظ سلامت خویش چیست؟ (1 نمره)



تایید

نقش آهن در ترکیب هموگلوبین خون چیست؟ (1 نمره)



تایید

بدن انسان برای ساخت سلول های مغزی و بافت های عصبی به چه چیزی نیاز دارد؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، در مورد «الگوی سیب» نادرست است؟ (1 نمره)



تایید

با توجه به هرم غذایی، ویژگی آن دسته از مواد غذایی که در بالای هرم قرار می گیرند، چیست؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از عوامل زیر، باعث بیماری های غذازاد یا بیماری های ناشی از غذا نیست؟ (1 نمره)



تایید

استفاده بیش از حد از مکمل های ویتامین می تواند منجر به چه چیزی شود؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، مربوط به تعریف « اصول و موازین بهداشتی» است؟ (1 نمره)



تایید

از اختلالات روانی شایع مرتبط با غذا خوردن نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از داروهای زیر ، موجب چاقی می شوند؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، از عوامل تأثیر گذار بر سلامت انسان نیست؟ الف)ب) ج) د) (1 نمره)



تایید

مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در شش گروه اصلی غذایی قرار می گیرند را چه می نامند؟ (1 نمره)



تایید

داشتن عملکرد مناسب در برخورد با مشکلات ، مربرط به چه بعدی از سلامت است؟ (1 نمره)



تایید

یکی از عوامل بیولوژیکی مؤثر در فساد ماده غذایی، ..............................هستند. (1 نمره)



تایید

« بهداشت» به چه معناست؟ (1 نمره)



تایید

در بین نکات بهداشتی زیر، کدامیک ازموارد زیر از جمله نکات بهداشتی فردی در فرایند تولید غذا نیست؟ (1 نمره)



تایید

زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های آن .................سانتی گراد حرارت دیده باشد. (1 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته .................تا................گرم معادل 2 تا 3 کیلو گرم در ماه است. الف)300 تا 500 ب)500 تا 700 ج)600 تا 800 د)700 تا 900 (1 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر، در مورد نیازمندی های تغذیه ای صحیح نیست؟ (1 نمره)



تایید

علت فاسد شدن یک ماده غذایی چیست؟ (1 نمره)



تایید

مهم ترین بیماری های مزمن شناخته شده در جهان کدامند؟ الف)دیابت ب)پوکی استخوان ج)مرگ مغزی د)موارد الف و ب (1 نمره)



تایید

به ازای مصرف هر گرم کربوهیدرات چند کیلو کالری انرژی ایجاد می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، معمولاً از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود؟ الف) ب)ج) د) (1 نمره)



تایید

در « کوشینگ» ، کدام عامل باعث بروز چاقی فرد می شود؟ (1 نمره)



تایید

فردی که با توجه به شاخص توده بدنی، اضافه وزن دارد یا چاق محسوب می شود، در چه شرایطی باید وزن خود را کاهش دهد؟ (1 نمره)



تایید

واحد سازنده پروتئین، ..................است؛ ترکیباتی که به بدن کمک می کند چربی ها را به مصرف برساند،........................هستند. (1 نمره)



تایید