زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس 3 و4 سلامت و بهداشت -دوازدهم انسانی1 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 42 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

چاقی با الگوی سیب در مقایسه با الگوی گلابی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی را بیشتر افزایش می دهد (0.5 نمره)



تایید

رشد، ترمیم و حفظ بافت های عضلانی از عملکردهای چربی ها در بدن می باشد. (0.5 نمره)



تایید

گروه نان و غلات در قاعده هرم غذایی قرار دارد. (0.5 نمره)



تایید

بدن برای مصرف ویتامین K به چربی نیاز دارد. (0.5 نمره)



تایید

چاقی با الگوی .................... در بین زنان شایع تر است. (0.5 نمره)



تایید

جگر منبع غنی ویتامین ................... است (0.5 نمره)



تایید

برخی داروها مثل ................... موجب چاقی می شوند. (0.5 نمره)



تایید

 پر مصرف ترین ماده غذایی که در تمام فعل و انفعالات بدن نقش دارد، .................... است. (0.5 نمره)



تایید

هر چه از پایین هرم غذایی به سمت بالا حرکت می کنیم حجم گروه های غذایی ...... می شود (0.5 نمره)



تایید

کدام ویتامین معمولا در کبد ذخیره می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ریزمغذی موجب گواتر می شود؟ (1 نمره)



تایید

چربی های غیر اشباع در کدام یک از مواد زیر یافت می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

التهاب کبد مربوط به کدام یک از عوارض چاقی است؟ (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ماده معدنی منجر به کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ کودکان و نوجوانان می گردد؟ (0.5 نمره)



تایید

در ازای مصرف هر گرم از کدام ماده انرژی بیشتری ایجاد می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه از عوارض جانبی کاهش سریع وزن نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از مواد غذایی زیر تمامی اسیدهای آمینه ضروری را دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

گیاهانی که در سواحل دریا می رویند منابع خوب .................. هستند (0.5 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به چه عواملی بستگی دارد؟ (1 نمره)



تایید

چرا مصرف اسیدهای چرب اشباع در برنامه غذایی روزانه، باید محدود گردد؟ (1 نمره)



تایید

منظور از اصل تنوع در تغذیه سالم چیست؟ (1 نمره)



تایید

دو نمونه از آداب صحیح خوردن و آشامیدن که در فرهنگ اسلامی بر آنها توصیه شده است را بنویسید. (2 نمره)



تایید

دو مورد از عوامل مؤثر بر بروز چاقی را نام ببرید (1 نمره)



تایید

چه عواملی در میزان آب مصرفی هر فرد مؤثر است؟ (دو مورد) (1 نمره)



تایید

کدام ماده معدنی در ترکیب هموگلوبین خون نقش اساسی دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته ، ......... و برای یک ماه......... است. (0.5 نمره)



تایید

گلیکوژن در کدام اندامهای بدن ذخیره می شود؟ (1 نمره)



تایید

طبقه بندی نمایه توده بدنی برای کدام گروه از افراد کاربرد ندارد؟ (1 نمره)



تایید