زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس 5سلامت و بهداشت-بهداشت و ایمنی مواد غذایی-طراح سوال:سقائیان به صورت دیجی فرم

به آزمون سلامت و بهداشت خوشامدید🌺🌺

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

بیماری های غذا زاد در اثر چه عواملی ایجاد می شوند؟۴ مورد بنویسید  (1 نمره)



تایید

در هر یک از عبارت های زیر جای خالی را با کلمات مناسب پرکنید.
الف-برای افراد شاغل در مکانهای تهیه و تولیدو توزیع غذا،داشتن............ و رعایت بهداشت از اهمیت زیادی برخوردار است.
ب-زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های آن حداقل.........درجه سانتی گرادحرارت دیده باشند.
ج- زمانی که یک ماده غذایی از نظر ...........، بو،........ و مزه دچار تغییراتی شود می گوییم ماده غذایی دچار فساد شده است.
(1 نمره)



تایید

در مورد بیماری های غذا زاد به دو سوال زیر پاسخ دهید.
۱-عوارض این بیماری ها بیشتر به چه شکلی است؟

۲-چه عاملی سبب می شود که عوارض این بیماری ها در افراد مختلف از چند ساعت تا چند روز ادامه یابد ؟
(1 نمره)



تایید

دو مورد از عوامل شیمیایی که می توانند بطور ناخواسته مواد غذایی را آلوده کنند،نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

هر یک از موارد زیر مربوط به کدامیک از اصول بهداشتی جلوگیری از فساد مواد غذایی است؟
1-گذاشتن پوشش بهداشتی بر روی خراش ها و زخم های دست 
۲-نگهداری غذا بصورت کاملا داغ یا سرد 
۳-مبارزه با جوندگان ناقل بیماری
۴-نداشتن زیورآلات 
(1 نمره)



تایید

سوسک های خانگی چگونه می توانند میکروبها را از منابع آلوده به مواد غذایی منتقل کنند؟ (0.75 نمره)



تایید

چهار مورد از راهکارهای مبارزه با مگس ها را بنویسید . (1 نمره)



تایید

۳ مورد از دلایل بروز عفونت های غذایی را نام ببرید. (0.75 نمره)



تایید

هر یک از موارد زیر مربوط به کدامیک از عوامل ایجاد کننده فساد در مواد غذایی هستند؟
۱-افزودنی های موادغذایی
۲-تخریب بافت یا تغییرات نامطلوب ماده غذایی در حرارت بالا
۳-ضربه دیدن در حین برداشت محصول
۴-انتقال میکروبها از طریق حشرات خانگی 
(1 نمره)



تایید