زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان 5 کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های به صورت دیجی فرم

به مدت زمان آزمون دقت کنید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی: کلاس:



تایید

۱. چرخ گوشت زیر صفر چه نوع چرخ گوشتی است؟(۱نمره)



تایید

۲. روش کار دستگاه انژکتور را بنویسید.(۱/۵ نمره)



تایید

۵. نام دیگر دستگاه تزریق چند سوزنی چیست؟(۰/۵ نمره) الف- انژکتور ب- تامبلر ج- کاتر د- پرکن



تایید

۳. در کدام دستگاه زیر، مالش گوشت صورت می‌گیرد؟(۰/۵ نمره) الف- تامبلر ب- انژکتور ج- پرکن د- کاتر



تایید

۴. کدام محلول زیر در عمل آوری گوشت نمایشی مورد استفاده قرار نمی گیرد؟(۰/۵ نمره)



تایید

۶. ترتیب اضافه کردن مواد در کاتر را بنویسید.(۱ نمره)



تایید

۷. در مرحله پوشش دهی، فارش آماده شده به کدام دستگاه منتقل می‌شود؟(۰/۵ نمره)



تایید

۸. از مهمترین پوشش های مصنوعی ۳ مورد نام ببرید.(۱/۵نمره)



تایید

۹. در پخت خشک از کدام مورد زیر استفاده می‌شود؟(۰/۵ نمره) الف- بخار ب- هوای خشک داغ ج- آب جوش د- دودی کردن



تایید

۱۰. چه مشکلاتی در پر کردن مواد به وجود می آید؟(۱/۵ نمره)



تایید

۱۱. دود دادن به چه منظور انجام می‌شود؟(۲ نمره)



تایید

۱۲. چرا سرد کردن باید سریع انجام گیرد؟ (۱ نمره)



تایید

۱۳. چرا سوسیس پخته را نباید منجمد کرد؟ (۱ نمره)



تایید

۱۴. چه مواردی باید در روی محصولات درج شود؟(۱ نمره)



تایید

۱۵. در کنترل کیفیت محصولات، ویژگی های میکروبیولوژیکی کدامند؟(۱ نمره)



تایید