زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فصل دوم سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

 آزمون فصل دوم سلامت و بهداشت

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

چه زمانی پخت غذا کامل است؟ (0.5 نمره)



تایید

برخی بیماری ها مثل ..............موجب بروز چاقی می شوند. (0.5 نمره)



تایید

روند چاقی در ایران مانند اکثر کشورهای جهان سیر صعودی دارد. (0.25 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه ها جزو عوامل ایجاد کننده فساد مواد غذایی است؟ (0.5 نمره)



تایید

چاقی ناشی از کوشینگ توسط کدام عامل صورت می گیرد؟ (0.5 نمره)



تایید

استفاده غیر مجاز از سموم و دفع آفات نباتی در هنگام کاشت مربوط به کدام عامل فساد است. (0.5 نمره)



تایید

کاهش سرعت رشد در افراد در اثر کمبود کدام مواد مغذی است؟ (0.5 نمره)



تایید

پر مصرف ترین ماده مغذی که در تمام فعل و انفعالات بدن نقش دارد کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام ویتامین ها در کبد ذخیره نمی شوند. (0.5 نمره)



تایید

چربی اشباع عامل تعیین کننده سطح کلسترول خون است. (0.25 نمره)



تایید

طبقه بندی میزان چاقی براساس شاخص توده بدنی برای تمامی افراد کاربرد دارد. (0.25 نمره)



تایید

بیماری گواتر در اثر کمبود کدام مواد مغذی است؟ (0.5 نمره)



تایید

بیماری کم خونی در اثر کمبود کدام مواد مغذی است؟ (0.5 نمره)



تایید

در چه حالتی وزن بدون تغییر مانده و ثابت می ماند؟ (0.5 نمره)



تایید

دریافت مقدار لازم و کافی از هر یک از مواد مغذی بیانگر کدام مفهوم زیر است؟ (0.5 نمره)



تایید

دیابت نوع 2 ناشی از کدام عارضه چاقی است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه جز عوارض کاهش شدید وزن محسوب نمی شود؟ (0.5 نمره)



تایید

غذا باید به صورت کاملا داغ یا کاملا سرد نگهداری شود تا به مدت طولانی سالم بماند. (0.25 نمره)



تایید

خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در الگوی چاقی سیب بیشتر از الگوی چاقی گلابی شکل هست. (0.25 نمره)



تایید

کدام الگوی چاقی در بین زنان شایع تر است؟ (0.5 نمره)



تایید

ضربه دیدن میوه ها در حین برداشت و انتقال و نگهداری از عوامل بیولوژیکی محسوب می شود. (0.25 نمره)



تایید

کدام گروه غذایی در قاعده هرم غذایی قرار گرفته است؟ (0.5 نمره)



تایید

استفاده بیش از اندازه از کدام مورد موجب ایجاد مسمومیت در بدن می شود؟ (0.5 نمره)



تایید