زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت میان ترم به صورت دیجی فرم

دانش آموز عزیز دقت کنید زمان شرکت در آزمون مشخص شده و در پایان زمان لینک بسته می شود.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 23 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام و نام خانوادگی و رشته خود را بنویسید *



تایید

کدام گزینه از عوارض جانبی کاهش وزن سریع نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

ایا این جمله صحیح است 
مدت زمان طلایی برای نجات فردی که علائم سکته قلبی دارد تنها 3ساعت است 
(0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغذی منجر به کوتاهی قد و تأخیر در بلوغ کودکان و نوجوانان می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

اگر از بالای هرم غذایی به سمت پایین برویم، مقدار مصرف روزانه گروه های غذایی ............... می شود. (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد از علائم بالینی سکته قلبی نیست  (0.5 نمره)



تایید

بیشترین عامل مرگ و میر در بیماریهای قلبی ناشی از چیست  (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از گزینه های زیر درباره وزن مطلوب صحیح است  (0.75 نمره)



تایید

به مواد غذایی که تمام اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن ما را دارند.................... گفته می شود. (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از چربی های زیر میزان HDL خون را افزایش می دهد  (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد از عوامل چاقی محسوب نمی شود؟ (0.5 نمره)



تایید

در بین عوامل خطر بیماریهای قلبی ـ عروقی کدام عوامل مهمترین عوامل خطر نیستند  
(0.5 نمره)



تایید

با بالا رفتن میزان تری گلیسرید خون، سطح .............. کاهش می یابد. (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از بیماریهای زیر ناشی از کمبود روی است  (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از تعاریف زیر، در مورد ویتامین های محلول در چربی  صحیح نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

چاقی با الگوی سیب در مقایسه با الگوی گلابی خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را بیشتر افزایش می دهد. (0.5 نمره)



تایید

روی موجود در کدام یک از مواد غذایی بهتر جذب می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد بیماری های غیر واگیر درست نیست؟ (0.75 نمره)



تایید

نیازمندی های تغذیه ای هر فرد بر اساس ................ فرد تعیین می شود. (0.5 نمره)



تایید

بدن ما قادر به ذخیره مقدار معینی کربوهیدرات است که به صورت نشاسته در ماهیچه و کبد ذخیره می شود. (0.5 نمره)



تایید