زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه فصل 8 به صورت دیجی فرم

آزمون امور تغذیه فصل هشتم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید کدامیک از ویژگیهای شکلات مرغوب نیست ؟



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید این عامل در تشکیل شکلات موجب ویسکوزیته و صرفه جویی در مصرف میشود



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید این فرآورده از کره کاکائو تهیه میشود عطر کاکائو را ندارد با درصدی از روغن مخلوط و تولید میشود.



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید پایداری مطلوب شکلات را در طول ذخیره سازی و نگهداری تضمین میکند



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید موجب بهبودی طعم پیشگیری از انتقال چربی به سطح شکلات و کاهش مصرف کاکائو میشود .



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید کدامیک از ویژگیهای قهوه خوب نیست



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید شکلات شیری ،شکلات تلخ ، جوش شیرین ، وانیل از مواد اولیه کدام شکلات است ؟



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید کدامیک در مورد تهیه سوهان صحیح نیست ؟



تایید

جواب صحیح را انتخاب کنید برای براق تر شدن شکلات در کرم پرتقالی چه باید کرو ؟



تایید