زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون بهداشت و سلاما آبان 1400 هنرستان مطهره به صورت دیجی فرم

با سلام دخترای گلم به سوالات تستی و پاسخ کوتاه پاسخ منسب بدهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 17 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

اولین و مهمترین گام در نوشتن برنامه در خود مراقبتی چیست؟ (1 نمره)



تایید

اهمیت .....................از آن جهت است که با پیشگیری از بروز بیماری در فرد بر کیفیت زندگی دو تاثیر دارد. (1 نمره)



تایید

به ترتیب نان و قند های موجود در میوه ها جز کدام کربوهیدراتها هستند. (1 نمره)



تایید

در هرم مواد غذایی کدام قسمت کمترین حجم را به خود اختصاص داده است؟ (1 نمره)



تایید

سبزی های تیره مثل اسفناج و جعفری و انواع خشکبار مثل برگه هلو سرشار از چه منبع مواد غذایی است؟ (1 نمره)



تایید

جربی های غیر اشباع از چه منبعی تامین می شوند؟ (1 نمره)



تایید

منابع مواد غذایی زیر به ترتیب دارای چه نوع پروتئین هستند.  غلات  .  گوشت . ماهی (1 نمره)



تایید

به ازای هر گرم مصرف چربی چند کیلو کالری تولید می شود؟ (1 نمره)



تایید

کربوهیدراتها به صورت .....................در ماهیچه ها و کبد ذخیره می شوند. (1 نمره)



تایید

غنی ترین منبع ویتامین D کدام است؟ (1 نمره)



تایید

ویتامین های محلول در چربی در کدام قسمت بدن ذخیره می شود؟ (1 نمره)



تایید

.................تر کیبات یا موادی که در بدن کمک می کند کربوهیدراتها و پروتئین ها و چربی ها مصرف شوند. (1 نمره)



تایید

فعالیتهایی که خود یا خانواده مان برای حفظ و ارتقای سلامتی مان انجام می دهیم به آن (1 نمره)



تایید

واحد سازنده پروتئین چیست؟ (1 نمره)



تایید

مصرف مقادیر کافی از مواد مغذی برای حفظ سلامت بدن به آن ....................... (1 نمره)



تایید

نقش  موثر کدام مواد مغذی است که در عملکرد اندام های درونی سیستم عصبی و ماهیچه ها موثر است ؟ (1 نمره)



تایید

انواع مختلف از خود مراقبتی عبارتند از  (1 نمره)



تایید

کمبود کدام مواد مغذی در بدن باعث کاهش سرعت رشد افراد می شود؟ (1 نمره)



تایید

ماهی کلیکا انواع مغز ها مثل بادام فندق دانه هایی مثل کنجد از منابع سرشار ...............است (1 نمره)



تایید

منابع اصلی کربوهیدراتهای پیچیده را بنویسید دو مورد (1 نمره)



تایید