زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس فناوری پایه هفتم - اردیبهشت 1400- آموزشگاه شهید جوکار به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز! با آرزوی موفقیت و سلامتی، 
آزمون به مدت 35 دقیقه فعال است و بعد از آن امکان پاسخگویی نخواهید داشت. پس زمان آزمون را مدیریت کنید. 
 پس از پایان آزمون، حتما کد رهگیری شرکت در آزمون را یادداشت کنید. 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 35 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

1.  کدام یک از جمله های زیر درست نیست؟  (1 نمره)



تایید

2. در مورد مواد خوراکی کپک زده، کدام جمله درست نیست؟ (1 نمره)



تایید

3. تبدیل شیر به پنیر، شیر به ماست و انگور به سرکه، با فرایند ................ انجام می شود. (1 نمره)



تایید

4. در مورد میکروب زدایی مواد خوراکی، کدام جمله درست است؟ (1 نمره)



تایید

5. آیا نگهداری قوطی کنسرو در یخچال و سایر محیط های مرطوب درست است، چرا؟ (1 نمره)



تایید

6. مهمترین اهداف صنایع خوراکی عبارتند از؛ (1 نمره)



تایید

7. در تخمیر؛  (1 نمره)



تایید

8. چرا خشک کردن از فساد مواد خوراکی جلوگیری میکند؟ (1 نمره)



تایید

9. نگه داری مواد خوراکی در دمای زیر صفر با ................ و در دمای بالای صفر  با ..................... انجام می شود.  (1 نمره)



تایید

10. کدام جمله در مورد میان وعده درست نیست؟ (1 نمره)



تایید

11. بازاریابی شامل کدام یک از گزینه های زیر می شود؟  (1 نمره)



تایید

12. در مورد بسته بندی مواد خوراکی، کدام جمله درست  است؟  (1 نمره)



تایید

13. در تهیه خیار شور، ماده نگهدارنده مورد استفاده چیست؟ (1 نمره)



تایید

14. خشک کردن سنتی سبزیجات به چه روشی انجام می شود؟ (1 نمره)



تایید

15. روشهای مختلفی برای نگه داری مواد خوراکی استفاده می شود. نام دو تا از این روشها را بنویسید. (1 نمره)



تایید