ابزار برگزاری مسابقه و قرعه کشی
www.digiform.ir

مسابقه کتابخوانی کتاب رمضان با قرآن ( 30 روز 30 جزء ) به صورت دیجی فرم

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
توجه داشته باشید که از نظر شرعی استفاده از جزوه هنگام پاسخگویی به سوالات مسابقه مطلقا جایز نمی باشد .
مسابقه  20 سوال دارد و در هر مرحله یک سوال نمایش داده می شود .
هر کاربر فقط یک بار امکان شرکت در مسابقه را دارد .
در زمان پاسخگویی به سوالات جهت استفاده از سایر نرم افزارها از مرورگر خود خارج نشوید یا دکمه بازگشت را نزنید ، چرا که به منزله تقلب می باشد .

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
از عبارت « یا نِساءَ النَبیِ » در آیه 32 سوره احزاب کدام اصل مهم در نهی از منکر برداشت می شود ؟ (1 نمره)



تایید

درک توحید در هستی و باطل بودن شرک معنای چیست ؟ (1 نمره)



تایید

با توجه به عبارت « فَبعَثوا حَکَماً مِن اَهلِهِ » در آیه 35 سوره نساء کدام گزینه صحیح است ؟ (1 نمره)



تایید

طبق آیات سوره عصر ، اقامه حق به ............ نیاز دارد . (1 نمره)



تایید

هدف در مبارزات اسلامی چیست ؟ (1 نمره)



تایید

یگانه عبادت مخفی ............... است و ............... و ............... مهمترین اثر آن است . (1 نمره)



تایید

از محتوای آیه 106 و 107 سوره اعراف و داستان عصای حضرت موسی (ع) چه برداشت تربیتی می تواند داشت ؟ (1 نمره)



تایید

حضرت علی (ع) همه روزه در وسط بازار می ایستاد و می فرمود ای گروه تجار برکت را در سایه ............. بخواهید . (1 نمره)



تایید

ابراز تنفر از مغضوبان و گمراهان ، جامعه اسلامی را .............. (1 نمره)



تایید

بی توجهی به والدین ، بستگان ، یتیمان و محرومان جامعه نشانه چیست ؟ (1 نمره)



تایید

بر اساس عبارت « تَعمَل صالِحاً » در آیه 31 سوره احزاب « وَ مَن یَقنُت مِنکُنَّ لِلّهِ وَ لِرَسولِه وَ تَعمَل صالِحاً نُوتِها اَجرَها ... » (1 نمره)



تایید

کسی که نعمت های خدا را فراموش کند ............... (1 نمره)



تایید

پیامبر اسلام فرمودند : خداوند در قیامت به منت گذاران ........... (1 نمره)



تایید

در احادیث آمده که مهریه زیاد مایه ......... و ........... می شود . (1 نمره)



تایید

با توجه به کلمه « هَونا » در آیه 63 سوره فرقان ، .............. ثمره بندگی و نخستین نشانه آن است . (1 نمره)



تایید

عالم اجسام کدام یک از عوالم هستی است ؟ (1 نمره)



تایید

طبق عبارت « وَ اجعَلنا لِلمُتَّقِینَ اِماماً » در دست گرفتن مدیریت جامعه آرزوی ............. (1 نمره)



تایید

اولین شرط هدایت ، ........ و ......... مقدمه ذلت پذیری است . (1 نمره)



تایید

در پیام آیه 28 سوره هود و عبارت « فَعُمّیَت عَلَیکُم » کسی که نتواند برهان ، معنویت و نبوت را درک کند .......... است . (1 نمره)



تایید

کدام جزء راه مستقیم نیست ؟ (1 نمره)



تایید