زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شایستگی 3 و 4 و 5 به صورت دیجی فرم

در صورتی که بیش از یک بار در آزمون شرکت کنید توسط برنامه آزمون ساز تقلب برای شما ثبت میشود و کمترین نمره ای که از این آزمون کسب کردید برای شما ثبت میشود

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام مورد از مواد اولیه هلیم بادنجان نیست (1 نمره)



تایید

چه گوشتی برای کباب کوبیده مناسب است؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد از حبوبات آش رشته نیست (1 نمره)



تایید

برای تهیه پیاز داغ پیازها را چند دقیقه در آب بجوشانیم؟ (1 نمره)



تایید

برای سرخ کردن سمبوسه عمق روغن چقدر باید باشد (1 نمره)



تایید

(برایر ) نام فرانسوی کدام نوع غذا است  (1 نمره)



تایید

این متن معنای کدام گزنه است
تزئینات و دورچین غذا
(1 نمره)



تایید

اگر کوکو خرد شد چه کنیم  (1 نمره)



تایید

سمبوسه به چه معناست (1 نمره)



تایید

کتلت غذای چه کشوری است (1 نمره)



تایید

کدام مورد از مواد اولیه کوفته نیست؟ (1 نمره)



تایید

گوشت مناسب کباب حسینی چیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام غذا غالبا صبحانه سرو میشود (1 نمره)



تایید

کدام مورد زیر از مواد اولیه فلافل نیست (1 نمره)



تایید

کدام مورد جزء سبزی آش رشته نیست (1 نمره)



تایید

بهترین روش برای .........بلانچ کردن است (1 نمره)



تایید

زمان پخت کتلت ....... (1 نمره)



تایید

هر سیخ کباب چند گرم گوشت را شامل میشود؟ (1 نمره)



تایید

به جای پودر نان در رولت گوشت تز کدام یک از موارد زیر میتوان استفاده کرد (1 نمره)



تایید

چقدر باید کشمش را تفت دهیم  (1 نمره)



تایید