زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون درس های 5 تا 7 سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

تعداد سوالات: 20 سوال چهار گزینه ای 
بارم هر سوال: 1 نمره 
مدت زمان آزمون: 25 دقیقه 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

برای اینکه غذا به مدت طولانی سالم بماند، باید در چه دمایی نگهداری شود؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک، از عوامل "فیزیکی" فساد مواد غذایی نیست؟ (1 نمره)



تایید

به منظور جلوگیری از فساد، محل نگهداری میوه ها می بایست چه شرایطی داشته باشد؟ (1 نمره)



تایید

اسیدهای چرب ترانس موجب افزایش ........ و کاهش ........ می شوند؟ (1 نمره)



تایید

مهم ترین علامت بالینی در سکته قلبی چیست؟ (1 نمره)



تایید

بیماری پدیکلوزیس از چه راهی منتشر می شود؟ (1 نمره)



تایید

به ترتیب، به کدام چربی خون "کلسترول بد"، و به کدامیک "کلسترول خوب" گفته می شود؟ (1 نمره)



تایید

مصرف کدام نوع چربی توصیه می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام بیماری ها، به ترتیب، از طریق دستگاه گوارش و دستگاه تناسلی انتقال و انتشار نمی یابد؟ (1 نمره)



تایید

بیشترین عامل مرگ و میر به دلیل بیماری های قلبی و عروقی، مربوط به کدام بیماری هاست؟ (1 نمره)



تایید

منظور از "دوران پنجره" در آلودگی به HIV چیست؟ (1 نمره)



تایید

راه پیشگیری از انتقال HIV چیست؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از عوامل ایجاد کننده دیابت نوع ۱ نیست؟ (1 نمره)



تایید

احتمال مزمن شدن بیماری در مبتلایان به کدام نوع هپاتیت بیشتر است؟ (1 نمره)



تایید

استفاده غیر مجاز از سموم دفع آفات نباتی یا حشره کش ها، و حشرات خانگی مانند سوسک، به ترتیب مربوط به کدام عامل فساد مواد غذایی است؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از علل ایجاد بیماری های غذازاد است؟ (1 نمره)



تایید

از کدام بیماری به عنوان قاتل خاموش یاد می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، از روش های انتقال ویروس HIV است؟ (1 نمره)



تایید

پاپ اسمیر و کولونوسکوپی، به ترتیب، در تشخیص کدام سرطان ها کاربرد دارند؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، از موارد مربوط به رعایت "بهداشت محیط مواد غذایی" نیست؟ (1 نمره)



تایید