زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریزی امور تغذیه در خانواده به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رعایت کلیه اصولی که باید در تولید توزیع نگهداری عرضه فروش مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد را چه میگویند؟ (1 نمره)



تایید

مهمترین راه پیشگیری از مسمومیت میکروب‌های مواد غذایی کنسرو شده چیست؟ (1 نمره)



تایید

کشک مایع را حتی اگر پاستوریزه هم باشد قبل از مصرف با اضافه کردن مقداری آب به مدت زمانی باید جوشاند؟ (1 نمره)



تایید

کدام ماده غذایی زیر باعث از بین رفتن کلسیم استخوان ها می شود ؟ (1 نمره)



تایید

توصیه تغذیه ای به بیماران مبتلا به اسهال میشود؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه راجع به بیماران فشار خون صحیح نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد خرید گوشت قرمز و سفید غلط است؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از روشهای نگهداری مواد غذایی از نظر بهداشتی صحیح نیست؟ (1 نمره)



تایید

افرادی که شاخص توده بدنی آنها بین ۲۶ تا ۳۰ می باشد ______ محسوب می‌شوند. (1 نمره)



تایید

هر فرد بزرگسال  روزانه چند سهم از گروه شیر و لبنیات باید استفاده کند؟ (1 نمره)



تایید

سمیرا در آفتاب راه می‌رود و مادر اصرار دارد در سایه راه برود ولی او می‌گوید نور آفتاب مستقیم برای ساخت ویتامین _____ لازم است؟ (1 نمره)



تایید

در غذاهایی با گوشت قرمز نمک را چه هنگامی اضافه می‌کنند؟ (1 نمره)



تایید

سس سفید در پخت کدام غذا به کار می‌رود؟ (1 نمره)



تایید

در آن دسته از مواد غذایی که سرشار از کالری هستند در حالی که  از ارزش غذایی بسیار پایینی برخوردار هستند مواد غذایی _____ گفته می شود. (1 نمره)



تایید

چاشنی و سبزی خورش کرفس به ترتیب کدام است؟ (1 نمره)



تایید

در شیرینی نارگیلی از کدام قسمت تخم مرغ استفاده میشود؟ (1 نمره)



تایید

پوره چیست؟ (1 نمره)



تایید

ادویه مخصوص عدس پلو چیست؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه شیرینی نخودچی کدام ادویه به کار می‌رود، (1 نمره)



تایید

کدام گزینه از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد؟ (1 نمره)



تایید