زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ازمون تکرار آخر پودمان4 _ کتاب مدیریت تولید در تاریخ 1400/3/4 به صورت دیجی فرم

قبل از شروع آزمون حتما نام ونام خانوادگی خود را وارد نمایید 
بعد ازپاسخگویی به سوالات با توجه به زمانی که برای آزمون تعیین شده ,روی گزینه ثبت وتایید نهایی کلیک کنید.(توجه کنید بعد از اتمام زمان، آزمون غیر فعال می شود.)
اگر چنانچه در حین آزمون مشکلی در اتصال اینترنت به وجود آمد بدون هیچ نگرانی مجدد با اتصال اینترنت به پاسخگویی سوالات ادامه دهید.
         موفق باشید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

"رابطه بین ستاده  یا خروجی حاصل از یک سیستم تولیدی( کالا یا خدمات) با داده ها یا ورودی های یک به کار رفته برای آن ستاده است" مفهوم کدام مورد می باشد؟ (1 نمره)



تایید

یک هنرجوی رشته عکاسی هنگام عکس برداری از سفره هفت سین مدرسه، با برخورد یکی از هنرجویان با وی دوربین در دسترس دچار لرزش می گردد، بعد از بازبینی عکسهای دوربین ،به علت وجود قابلیت لرزش گیر دست روی دوربین عکس گرفته شده تار نگردید. این ویژگی دوربین به کدام یک از ویژگی های کیفی کالا در کتاب اشاره دارد؟ (1 نمره)



تایید

نتیجه ی  علت تولید محصولات معیوب در یک کارخانه در استخوان ماهی کدام است؟ (1 نمره)



تایید

کدام از اصول نظام آراستگی محیط کار به چیدمان صحیح اقلام ضروری بر اساس درجه اهمیت آنها برای دسترسی سریع تر می پردازد؟ (1 نمره)



تایید

در بررسی علت های شناسایی شده توسط سازمان برای یک هنرستان یکی از علل عدم موفقیت هنرجویان در کسب امتیاز در المپیاد شایستگی محور برنامه‌ریزی اشتباه و مکان نامناسب برای مطالعه تشخیص داده شده است. این دو عامل در کدام دسته از عوامل اصلی نمودار استخوان ماهی جای می‌گیرند؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر از مشخصه های کیفیت کالا توسط مشتری نیست؟ (1 نمره)



تایید

دقیق نشان دادن وقت به وسیله ساعت مچی نشان دهنده چه مشخصه ای از مشخصات کیفیت کالا است؟ (1 نمره)



تایید

علل اصلی تولید محصولات معیوب در یک کارخانه در استخوان‌ماهی کدام گزینه نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

رعایت کدام یک از موارد زیر موجب افزایش کیفیت محصولات در واحد تولید فرآورده‌های لبنی نمی‌گردد؟ (1 نمره)



تایید

کیفیت از دیدگاه یک تولید کننده به کدام عامل بستگی ندارد؟ (1 نمره)



تایید

تفکیک اقلام سالم از ناسالم جز کدام یک از اصول ۵s می باشد؟ (1 نمره)



تایید

اصلی از اصول نظام آراستگی محیط کار که به منظور مشخص کردن و جداسازی اقلام ضروری از غیر ضروری به کار می رود کدام است؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از عوامل تاثیر گذار بر چرخه بهره وری به تعیین شاخص‌ها و محاسبه آنها در وضعیت موجود می پردازد؟ (1 نمره)



تایید

یک شرکت تولید کنسرو در واحد کنترل کیفی توسط بازرسین مربوطه  اقدام به نظارت کیفیت محصولات این شرکت می کند، سیستم کنترل کیفیت این شرکت به چه صورت میباشد؟ (1 نمره)



تایید

هدف از پژوهش کنید در خصوص مقایسه کیفیت یک کالا در چند برند مختلف کدام یک از موارد زیر است؟ (1 نمره)



تایید

منظور از کدام ویژگی کیفی خدمات میزان تطابق آن چه مشتری خواسته است کرده و خدمتی که به او ارائه شده است می باشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از مشخصات کیفیت خدمات نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد درباره هزینه های ناشی از ارائه محصول با کیفیت درست است؟ (1 نمره)



تایید

فردی در اثر اشتباه یک راننده ماشینش دچار سانحه گردید و آسیب دید .بعد از مراجعه به بیمه، خدمات ارائه شده به او مطابق پرونده و درخواست وی توسط بیمه کننده و عوامل آن صورت گرفت. این مطلب با کدام یک از مشخصه های کیفی خدمات تطبیق دارد؟ (1 نمره)



تایید

در یک کارخانه نساجی، بررسی کیفیت چاپ تصاویر روی پارچه و کنترل وزن توپ های پارچه به ترتیب جزو کدام دسته از انواع سیستم کنترل کیفیت می باشند؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر از ابزارهای کنترل مشخصه های کیفی یا وصفی هستند؟ (1 نمره)



تایید