زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان دوم دانش فنی تخصصی صنایع غذایی به صورت دیجی فرم

پایه دوازدهم رشته صنایع غذایی
هنرستان کشاورزی شهید باهنر شوشتر 
تنظیم کننده: محمد الله پناه 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

اهداف استفاده از مواد افزودنی را نام ببرید. (چهار مورد ) (2 نمره)



تایید

اثرات بنزوئیک اسید در نگهداری مواد غذایی را بنویسید (2 نمره)



تایید

در فراورده های گوشتی چه نگهدارنده هایی  و به چه منظوری استفاده میشود؟ (2 نمره)



تایید

ترکیبات با اثر ضد میکروبی غیر مستقیم به چه نوع ترکیباتی گفته می شود؟ نام ببرید (2 نمره)



تایید

باکتریوسین به چه نوع ترکیباتی گفته می شود؟ ویژگی مقاومتی آن ها به چه شکلی می باشد و دو نوع از باکتریوسین هایی که به شکل تجاری در آمده اند را نام ببرید. (2 نمره)



تایید

طعم را تعریف کنید. (2 نمره)



تایید

تشدید کننده های طعم چه نوع ترکیباتی هستند و دو نمونه از آنها را ذکر نمایید. (2 نمره)



تایید

ترکیبات ایجاد کننده مزه شور را نام ببرید. یک نمونه نمک تلخ و یک نمونه نمک شیرین را نام ببرید. (2 نمره)



تایید

شیرین‌کننده‌های کالریک به چند دسته تقسیم می شوند برای هر دسته مثالی بزنید. (2 نمره)



تایید

مهمترین ترکیبات ایجاد کننده طعم ترش را نام ببرید.تنها اسید غیر آلی در صنایع غذایی را نام ببرید.کدام اسید دارای مزه ترش خشن و سخت است؟ (2 نمره)



تایید