زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آیش و تناوب ، برداشت و نگهداری محصولات به صورت دیجی فرم

طراح سوال خانم سکینه ستاوی 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

بیشتر کپکها در حرارت دادن کمتر از 50 درجه سانتی گراد فعالیت خیلی کم دارند  (1 نمره)



تایید

در انبار وجود نور محدود و کم مناسب تر است  (1 نمره)



تایید

در خشک کردن مصنوعی در صورتی که درجه حرارت توده محصول زیادتر از حد متعادل باشد موجب پایین آمدن ........... میشود  (1 نمره)



تایید

عوامل موثر در رشد میکرو ارگانیسم ها شامل ..... و ........ می باشد  (1 نمره)



تایید

ضد عفونی انبار ها از طریق ........ و .........و .......... انجام می شود  (1 نمره)



تایید

برای اندازه گیری رطوبت دانه  از روش ....... یا ........ استفاده میشود (1 نمره)



تایید

در هوای گرم تابستان و سرد زمستان ورود هوا از قسمت ....... و خروج آن از قسمت ....... آن انجام میشود  (1 نمره)



تایید

در روش ...........از گرمای خورشید و جریان هوا استفاده میشود  (1 نمره)



تایید

برای حذف قسمت های زاید و اضافی فیزیکی و بیولوژیکی از عملیات .......برای خالص کردن محصول استفاده میشود  (1 نمره)



تایید

رطوبت گندم در مواقع انبار کردن باید کمتر از ...... درصد باشد ودر انبار و سیلو این رطوبت نباید بیشتر از ......... درصد باشد  (1 نمره)



تایید