زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت بهداشت دوازدهم به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا در آسیب پذیرترین قشرهای جامعه، ناشی از چیست؟



تایید

وظیف اصلی مو چیست؟ 



تایید

پوست، ..........................عضو بدن است.



تایید

 تداوم عفونت در گوش باعث ........................می‌شود. 1) 2)  3)  4) 



تایید

کدامیک از گزینه‌های زیر، میزان سلامت چشم‌ها و سطح توانایی حس بینایی را نشان می‌دهد؟



تایید

در کدام عیب از عیوب انکساری چشم، شکل غیر عادی قرنیه موجب تاری دید می‌شود؟



تایید

صاحب نظران مسائل بهداشتی، چه کسانی را از آسیب‌پذیرترین قشرهای جامعه می‌دانند؟



تایید

چنانچه فرد به صورت دائم دچار بوی بد تنفس باشد، نشان گر چیست؟ 



تایید

در درجه اول برای جلوگیری از آلوده شدن چشم با مواد سفید کننده، حشره کش‌ها و شوینده‌ها چه باید کرد؟



تایید

در صورت نیاز، برای محافظت از چشم در برابر گرد و غبار چه باید کرد؟



تایید

لازم است برای همه افراد، هر ...........تا............یک بار معاینات چشمی انجام گیرد.



تایید

بعد از خوردن غذا و رسیدن مواد قندی به میکروب‌های پلاک، چند دقیقه طول می‌کشد تا اسید ایجاد شود؟



تایید

دهان به عنوان اولین بخش دستگاه گوارش، از ...............شروع شده و به ...................ختم می‌گردد.



تایید

فاصله مانیتور با چشمان باید چند سانتی متر باشد؟ 1)  2) 30 تا 40 3) 4 4)



تایید

نوزادان به چند ساعت خواب در روز احتیاج دارند؟ 1) 2) به  3) 4) بها  ت



تایید

بهتر است از کدام محصولات برای شست و شوی مو استفاده کرد؟



تایید

مسئولیت سلول‌های مویی (مژک دار) گوش داخلی چیست؟ 1) 2)  3) 4) 



تایید

ضایعات آکنه عمدتاً در چه نقاطی از بدن دیده می‌شود؟ 



تایید

در صورت بروز«برق زدگی چشم» و زمانی که چشم‌ها با یک بانداژ استریل بسته می‌شود، چه مدت از پلک زدن باید جلوگیری شود؟



تایید

کدامیک از گزینه‌های زیر، از مزایای رعایت بهداشت فردی نیست؟



تایید