زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی مستمر یازدهم 5 اسفند ماه به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 200 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

 گرما مقدار  انرژی گرمایی است که به علت تفاوت در (دما – انرژی گرمایی) جاری می¬شود. (1 نمره)



تایید

تکه¬ای نان داغ درمقایسه با تکه¬ای سیب زمینی هم¬وزن، هم¬دما و با سطح برابر دیرتر خنک می¬شود. (1 نمره)



تایید

ظرفیت گرمایی با جرم جسم رابطه ی ( مستقیم – وارونه ) دارد . (1 نمره)



تایید

 گرما مقدار (دمایی- انرژی گرمایی) است که به علت تفاوت در انرژی گرمایی جاری می¬شود. (1 نمره)



تایید

در مقدار مساوی از ماده ای هرچه دما بالاتر باشد جنبش نامنظم ذره های آن (شدیدتر-کندتر) است و انرژی گرمایی آن بالاتر است. (1 نمره)



تایید

- (ظرفیت گرمایی- ظرفیت گرمای ویژه) یک جسم، گرمای مورد نیاز برای افزایش دمای آن به اندازه¬ی یک درجه¬ی سلسیوس است. (1 نمره)



تایید

خوردن بستی گرماده است هرچند فرآیند هم دما شدن آن با بدن گرماگیر است. (1 نمره)



تایید

تخم مرغ در کدامیک می پزد(200 گرم آب 75درجه یا 200 گرم روغن زیتون 75درجه)؟ (1 نمره)



تایید

تغییر دما برای توصیف یک(ویژگی ماده- فرایند) به کار می¬رود. (1 نمره)



تایید

هر چه دمای ماده ای پایین تر باشد . میانگین تندی و میانگین انرژی ذرات سازنده آن کمتر است (1 نمره)



تایید

ذره های سازنده یک ماده در حالت جامد دارای جنبش ( می باشد – نمی باشد ) . (1 نمره)



تایید

دومقدار مساوي الكل يكي با دماي25 درجه سانتيگراد و ديگري با دماي 45 درجه سانتيگراد موجود است :  ميانگين انرژي جنبشي ذره ها در كدام الكل بيشتر است ؟ (1 نمره)



تایید

گرما معیاری است که میانگین تندی و میانگین انرژی جنبشی ذره های سازنده¬ی یک ماده را توصیف می کند. (1 نمره)



تایید

چربی دارای حالت فیزیکی (مایع-جامد) است. (1 نمره)



تایید

فرآیند هم دما شدن بستنی در بدن با کدام یک از موارد زیر همراه است ؟            1) آزاد شدن انرژی                   2)جذب شدن انرژی (1 نمره)



تایید

دما معیاری برای توصیف میانگین تندی و میانگین انرژی جنبشی ذره های سازنده آن است. (1 نمره)



تایید

بوی غذای گرم سریع تر از غذای سرد به مشام می رسد زیرا جنب و جوش مولکول ها در دمای ...............
(بالاتر – پایین تر) بیشتر است. (1 نمره)



تایید

افزایش نامتناسب برخی مولکول¬ها و یون¬ها در وعده¬های غذایی سبب افزایش وزن و دیگر بیماری¬ها می¬شود. (1 نمره)



تایید

سرانۀ مصرف (تخم مرغ – شکر) در کشور بیشتر از مصرف جهانی است (1 نمره)



تایید

انرژی حاصل از سوختن 2 گرم هیدروژن مولکولی بیشتر است یا 2 گرم هیدروژن اتمی ؟ (1 نمره)



تایید

گرمای جذب شده یا آزاد شده در هر واکنش شیمیایی به طور عمده وابسته به تفاوت میان انرژی ( جنبشی – پتانسیل ) مواد واکنش دهنده و فرآورده است . (1 نمره)



تایید

دمای یک ماده معیاری برای توصیف ( انرژی پتانسیل – انرژی جنبشی ) آن ماده است  (1 نمره)



تایید