زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شیمی یازدهم نوبت دوم به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

مزه شیرین نان در اثر جویدن ناشی از تبدیل  .....  است. (1 نمره)



تایید

ارزش سوختی کدام یک از مواد زیر بیشتر است؟  (1 نمره)



تایید

پنبه ، نایلون  و پشم به ترتیب  ..... ، ..... و ...... هستند. (1 نمره)



تایید

برای تهیه کیسه خون ، سرنگهای پزشکی  و نخ دندان  به ترتیب از پلیمرهای ..... و ..... و .... استفاده می شود . (1 نمره)



تایید

پلی لاکتیک اسید یک پلیمر  ........ است که از واکنش  پلیمری شدن  ....... بدست می آید . (1 نمره)



تایید

شیب نمودار مول - زمان  برای هریک از شرکت کننده ها در واکنش متناسب ..... آن است.  (1 نمره)



تایید

بو  وطعم سیب مربوط به  ..... و بوی ماهی ناشی از  وجود ترکیبات ...... در ساختار آن است. (1 نمره)



تایید

هپتان ، گوگرد تری اکسید  و نشاسته گندم  به ترتیب .... ، ..... و ...... هستند. (1 نمره)



تایید

ویتامین ث یک ترکیب آلی  ...... است  که در چربی حل .......  (1 نمره)



تایید

کدام مورد از عوامل موثر بر سرعت واکنش نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

کولار  از واکنش بین ..... با ..... تولید می شود   و یک ..... است.  (1 نمره)



تایید

کدام اصطلاح معادل تعریف زیر می باشد ؟
گونه فعال و ناپایداری که در ساختار خود ، الکترون جفت نشده دارد  و واکنش پذیری بالایی دارد.
(1 نمره)



تایید

پلی  آمیدها و پلی استرها  ..... آلکان ها  .... هستند. (1 نمره)



تایید

در ساختار پلی استرها علاوه بر اتم های کربن و هیدروژن ، اتم های  ....... نیز وجود دارد.  (1 نمره)



تایید

علت اختلاف سرعت در مورد زیر به کدام عامل موثر برسرعت مربوط می باشد؟
الیاف آهن داغ و سرخ شده در هوا نمی سوزد در حالی که همان مقدار الیاف آهن داغ در یک ارلن پر از اکسیژن می سوزد.
(1 نمره)



تایید