زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مهارت بستنی ( پایانی نوبت دوم ) به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 70 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رشته و پایه تحصیلی :



تایید

بستنی را تعریف کنید ؟ (1 نمره)



تایید

هضم یک ماده غذایی به چه معناست ؟ (1 نمره)



تایید

.انواع کربوهیدرات را نام ببرید؟ (0.75 نمره)



تایید

نقش امولسی فایر در بستنی را بگویید؟ (1 نمره)



تایید

فریزر مداوم را توضیح دهید؟ (1 نمره)



تایید

به چه دلیل طعم دهنده ها مانند وانیل را در مرحله ی اول اضافه نمیکنند؟ (0.25 نمره)



تایید

قبل از انجماد روی بستنی چه عملیاتی انجام میشود؟ (1 نمره)



تایید

ویسکوزیته چیست ؟ (1 نمره)



تایید

لاکتوزباعث کاهش ........بستنی میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

چرا بستنی یک خوراکی مناسب براے رشد کودکان است ؟ (1 نمره)



تایید

هدف از بسته بندی چیست ؟ (1 نمره)



تایید

در جاهای خالی گزینه مناسب بنویسید
الف) نام دیگر گلوکز ........... است .
ب) ساکاروز یک .............است.
ج) کلسیم و فسفر بستنی از .........است .
د) مواد رنگی و طعم دار هنگام ............ به آن اضافه می شود .

(1 نمره)



تایید

برای جلوگیری از گلوله شدن ( کلوخه شدن) مواد اولیه خشک از چند راه استفاده می کنند ؟ نام ببرید ؟ (1 نمره)



تایید

ویتامین های محلفول در چربی را نام ببرید ؟ (1 نمره)



تایید

مواد معدنی نادر کدام عناصر هستند و چرا به آنها نادر می گویند؟ (1 نمره)



تایید

کاربرد پایدار کننده ها در بستنی چیست ؟ (1 نمره)



تایید

انواع فریزرهارا نام ببرید؟ (1.5 نمره)



تایید

فریزر حلزونی چگونه کارمیکند؟ (1 نمره)



تایید

انواع بسته بندی چگونه است؟ (1 نمره)



تایید

مهمترین خصوصیات که درمخلوط بستنی اهمیت داردنام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

تیغه تراشنده چیست ؟ (1 نمره)



تایید