زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون نان های حجیم ونیمه حجیم به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز مدت زمان آزمون30 دقیقه میباشد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در تهیه کدام نان از پوره استفاده میشود؟(یک نوع پوره) (1 نمره)



تایید

تخمیر بیولوژیکی بااستفاده از........انجام میشود؟ (1 نمره)



تایید

گزینه صحیح کدام است؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از نقش های آب در خمیر نان نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

مناسب ترین دما برای فعالیت مخمر درخمیر نان چند درجه سانتی گراد میباشد (1 نمره)



تایید

در تهیه کدام نام از رویه پنیری میتوان استفاده کرد؟ (1 نمره)



تایید

در فرمولاسیون محصولات نانوایی شاخص اصلی.......است (1 نمره)



تایید

واحد اندازه گیری الک ها.......مش می باشد؟ (1 نمره)



تایید

از کدام نوع اردبیشتر جهت تهیه نان های حجیم ونیمه حجیم استفاده میشود؟ (1 نمره)



تایید

هرچه آردقوی تر باشد قدرت جذب آب....دارد. (1 نمره)



تایید

آردهای با کیفیت پایین احتیاج به نمک....دارند (1 نمره)



تایید

ایجاد حالت اسفنجی در داخل خمیر از نشانه های......میباشد (1 نمره)



تایید

آرد فاقد گلوتن چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

گلوتن چند برابر وزن خود آب جذب می کند؟ (1 نمره)



تایید

قند دانه گندم چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه جزء نان های نیمه حجیم طبقه بندی میشود؟ (1 نمره)



تایید

در کدام مرحله خمیر گیری شبکه گلوتنی تشکیل میشود؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از موارد زیر نقش نمک طعام در خمیر نان است؟ (1 نمره)



تایید

فعالیت مخمرها در چه دمایی متوقف میشود؟ (1 نمره)



تایید

کدام قسمت دانه گندم دارای بیشترین مقدار نشاسته می باشد؟ (1 نمره)



تایید