زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه به صورت دیجی فرم

پایه دهم مدیریت

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

تفاوت کته با دمی چیست؟ (0.75 نمره)



تایید

مهم ترین و اساسی ترین مرحله آماده سازی گوشت چیست؟ (0.75 نمره)



تایید

ویتامینهای محلول در آب را نام ببرید؟ (0.5 نمره)



تایید

خانم احمدی در یک کارگاه تهیه سبزی کار می کند او از سرکه به چه عنوان در شستشوی سبزی استفاده می کند؟ (0.5 نمره)



تایید

پخت غذا روی بستری از سبزیجات ریشه ای در قابلمه در بسته چه نام دارد؟ (0.75 نمره)



تایید

پخت کدام نوع غذا در زبان فرانسوی ، برایسر نامیده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

مادر آرزو شاغل است او برای پخت غذا نیاز به وسیله ای دارد که بتواند در زمان طولانی و با حرارت ملایم از آن استفاده کند تا در زمان برگشت از کار غذا کاملاً آماده باشد .به نظر شما او از چه وسیله ای می تواند استفاده کند؟ (0.5 نمره)



تایید

صیفی جات سفید و قرمز رنگ دارای چه نوع ترکیب شیمیایی می باشد که در فرایند پخت برای جلوگیری از تغییر رنگ آن از مواد اسیدی استفاده می گردد؟ (0.5 نمره)



تایید

برای صاف و یک دست کردن پودر قند بصورت دقیق از چه نوع الکی استفاده می گردد؟ (0.5 نمره)



تایید

فرشته برای تهیه کیک نیاز به 125 گرم آرد سفید دارد. او در منزل برای اندازه گیری مواد از پیمانه استفاده می کند. حال او برای اندازه گیری 125 گرم آرد سفید نیاز به چند پیمانه از آنرا دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

مادر سارا در حال چیدمان وسایل آشپزخانه است. او در چیدمان یخچال فریزر و اجاق گاز باید آنها را با چه فاصله ای از هم و با سینک آشپزخانه قرار دهد؟ (0.5 نمره)



تایید

بهترین راه برای رفع انجماد مواد غذایی چیست؟ (0.75 نمره)



تایید

غلات حاوی چه منابع غنی است که از آن بعنوان محصول ضروری نام برده می شود؟(4 مورد) (1 نمره)



تایید

رویا در حال تهیه چه نوع غذایی است که از تخم مرغ بعنوان ملاطی برای بهم چسباندن آن استفاده می کند؟ (0.5 نمره)



تایید

برای پخت مواد غذایی که حاوی میکروب می باشند از دمای حداقل ...... درجه سانتی گراد باید استفاده کرد. (0.5 نمره)



تایید

کدام گروه از مواد غذایی برای « رشد، خون سازی و سلامت سیستم عصبی» لازم است؟ (0.5 نمره)



تایید

در ازای مصرف هر گرم چربی چند کیلو کالری انرژی تولید می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

خانم عباسی برای پخت کدام خورشت از رب انار بعنوان چاشنی استفاده می کند؟ (0.5 نمره)



تایید

مادر رضا در آماده سازی سبزیجات برای حفظ طعم و رنگ سبزی آنرا ابتدا در آب جوش و کمی نمک قرار داد و بلافاصله بعد از آبکش کردن آنرا در ظرف آب و یخ گذاشت. به این روش در اصطلاح آشپزی چه می گویند؟ (0.5 نمره)



تایید

کربوهیداتها به چند دسته تقسیم می گردند؟ نام ببرید. (1.5 نمره)



تایید

بهترین روش برای پیاز داغ گرفتن چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

در کدام روش پخت ایجاد گرما از طریق اصطکاک انجام می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

برای جبوگیری از جوانه زدن سیب زمینی و پیاز از چه روشی استفاده می گردد؟ (0.5 نمره)



تایید

فاطمه خانم برای جرم گیری شکر در هنگام تهیه مربا و شربت به ازای یک کیلو شکر چند عدد سفیده تخم مرغ استفاده می کند؟ (0.5 نمره)



تایید

برای پخت تخم مرغ و ماهی مناسب ترین روش کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

سرخ کردن در روغن داغ مربوط به کدام گروه روش پخت است؟ (0.5 نمره)



تایید

متداول ترین نوع غذای سرخ شده کدام است؟ (1 نمره)



تایید

واحد ساختمانی پروتئین چه نام دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

مواد غذایی مورد مصرف بصورت کوتاه مدت در کجا نگهداری می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

خواهر کوچکتر محمد مدتی است به بیماری هپاتیت A مبتلا شده است. آیا می دانید عامل این بیماری کدام مورد است؟ (0.5 نمره)



تایید

فریبا درحال پاک کردن ماهی بود که مرتب در دستان او لیز می خورد و قادر به تمیز کردن آن نبود. شما چه راهی را برای جلوگیری از این مشکل پیشنهاد می کنید؟ (0.5 نمره)



تایید

زهرا در حال پخت لوبیا پلو با مرغ می باشداو برای پخت مرغ نمک آنرا در چه زمانی از پخت باید اضافه کند؟ (0.5 نمره)



تایید