زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید فرآورده های لبنی پودمان 4(تولید پنیر ) به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا آزمون را شروع کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

هدف از افزودن باکتری های استارتر (آغازگر ) به شیر پنیر سازی در تولید پنیر چیست؟(4مورد ) (1 نمره)



تایید

نگهداری شیر به مدت طولانی در 6 درجه سلسیوس چه مشکلی ایجاد می کند توضیح دهید؟ (1.5 نمره)



تایید

باکتریوفاژها چه عواملی هستند؟ (1 نمره)



تایید

اساس تولید پنیر چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

شیر مورد استفاده جهت تولید پنیر باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ (1 نمره)



تایید

هدف از مرحله نمک زنی در تولید پنیر چیست؟ (1 نمره)



تایید

رسیدن پنیر را تعریف کنید؟ (1.5 نمره)



تایید

در تولید پنیر در چه مراحلی کلرید کلسیم و با چه هدفی اضافه می شود؟ (1 نمره)



تایید

دو ترکیب مهم که اهمیت ویژه ای در تولید پنیر دارند را نام ببرید؟ (0.5 نمره)



تایید

مایه پنیر چیست؟ (1 نمره)



تایید

چرا شیر برای تولید پنیر باید استاندارد شود؟ (1 نمره)



تایید