زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت فصل 2 به صورت دیجی فرم

بسم الله الرحمن الرحیم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1- اصول تغذیه سالم را نام ببرید. (1.5 نمره)



تایید

2- الف) کدام الگوی چاقی بیشتر در بین زنان دیده می‌شود؟ ب) خطر ابتلای به بیماری های قلبی و عروقی در کدام یک از الگوهای چاقی بیشتر است؟  (1 نمره)



تایید

3- فرمول تعیین شاخص توده بدنی را بنویسید. (1 نمره)



تایید

 4- دو اصلی که افراد چاق و دارای اضافه وزن در هنگام کاهش وزن لازم است آنها را رعایت کنند کدام است؟ آنها را بنویسید. (1 نمره)



تایید

جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید



تایید

 ۱-  کربوهیدرات های اضافی در بدن به صورت ................................. در ماهیچه ها و کبد  ذخیره می‌شوند. (0.25 نمره)



تایید

 2- عامل تعیین کننده سطح کلسترول خون  چربی‌های ................................. می باشد. (0.25 نمره)



تایید

3- واحد سازنده پروتئین ................................. است. (0.25 نمره)



تایید

 4- یکی از مواد معدنی مهم ................................. است که در ترکیب هموگلوبین خون نقش اساسی دارد. (0.25 نمره)



تایید

5- بیماری گواتر ناشی از کمبود ................................. می باشد. (0.25 نمره)



تایید

 6- بیماری .................................(اختلال عملکرد غدد فوق کلیوی)  موجب بروز چاقی  می‌شود. (0.25 نمره)



تایید

7- بر اساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به دو عامل ..................... و ...................... بستگی دارد (0.5 نمره)



تایید

 8- برخی داروها مانند ................................. باعث چاقی  می‌شوند. (0.25 نمره)



تایید

9- برای پخت کامل غذاها باید تمام قسمت های داخل آن حداقل ................................. درجه سانتی گراد حرارت دیده باشد. (0.25 نمره)



تایید

1- هر گرم کربوهیدرات چند کیلو کالری در بدن انرژی ایجاد می کند؟                                                                                                                (0.25 نمره)



تایید

 2- در کدام گزینه همه ویتامین ها جزء ویتامین های محلول در چربی محسوب می شوند؟                                                                                 (0.25 نمره)



تایید

3- بدن ما قادر به ذخیره سازی کدام ویتامین نمی باشد؟                                                                                                        (0.25 نمره)



تایید

4- به طور کلی چند درصد ویتامین «D» از منابع غذایی تأمین می شود؟                                                                                                                (0.25 نمره)



تایید

 5- کدام ماده معدنی زیر در حفظ و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها موثر است؟                                                                                 (0.25 نمره)



تایید

6- پرمصرف ترین ماده غذایی انسان کدام گزینه می باشد؟                                                         (0.25 نمره)



تایید

 7- در هرم موادغذایی مصرف کدام یک از مواد غذایی باید کمتر از همه باشد؟                                   (0.25 نمره)



تایید

8- کمبود کدام ماده معدنی در کودکان و نوجوانان موجب کوتاهی قد و تأخیر در بلوغ می شود؟                                                                             (0.25 نمره)



تایید

9- چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی بیش از میزان کالری مصرفی باشد وزن .................................                                                       (0.25 نمره)



تایید

10- حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک ماه به چه میزان می باشد؟             (0.25 نمره)



تایید

11- استفاده غیر مجاز از سموم دفع آفات گیاهی جزء کدام دسته  از عوامل فساد مواد غذایی محسوب می‌شود؟                                                                                   (0.25 نمره)



تایید

12- کدام یک جزء اصول و موازین بهداشتی جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی محسوب نمی شود؟ (0.25 نمره)



تایید