زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان برنامه ریزی امور تغذیه، شهریور 1400 به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1. کدام گروه از مواد مغذی در بدن ساخته نمی شود و لازم است که با غذا به بدن برسد؟  (1 نمره)



تایید

2.بهترین ماده غذایی برای شروع تغذیه تکمیلی کودک چیست؟  (1 نمره)



تایید

3.شاخص نمایه توده بدنی به چه چیزهایی ارتباط دارد؟  (1 نمره)



تایید

4.غذای حلال چیست؟  (1 نمره)



تایید

5.خورش ها باید با چه حرارتی پخته شوند؟  (1 نمره)



تایید

6.مایه خمیر را با چه آبی درست می کنیم؟  (1 نمره)



تایید

7.پایه اصلی همه شربت ها چیست و قناد ها به آن چه می گویند؟  (1 نمره)



تایید

8.یکی از خواص دم نوش گل گاوزبان را بنویسید؟  (1 نمره)



تایید

9.در سس مایونز از کدام قسمت تخم مرغ استفاده می شود؟  (1 نمره)



تایید

10.کدام آب میوه سطح کلسترول خون را کاهش می دهد؟  (1 نمره)



تایید

11.مواد اولیه اصلی انواع پوره ها را بنویسید؟  (1 نمره)



تایید

12.روش های آب کردن شکلات را بنویسید؟  (1 نمره)



تایید

13.در تهیه سوهان از زعفران چگونه استفاده می شود؟  (1 نمره)



تایید

14.برای چیدمان قاشق و چنگال در یک چیدمان رسمی از چه قانونی پیروی می کنیم؟  (1 نمره)



تایید

15.کسب و کار خانگی را تعریف کنید؟  (1 نمره)



تایید

16.مواد اولیه تهیه خمیر فوندانت چیست؟  (1 نمره)



تایید

17.مصرف شکلات از ابتلا به چه بیماری پیشگیری می کند؟  (1 نمره)



تایید

18.یک قاشق سوپخوری آرد معادل چند گرم است؟  (1 نمره)



تایید

19.دومین عامل مرگ و میر در جهان چه بیماری است؟  (1 نمره)



تایید

20.برای شستن خاکشیر بهتر است از چه ظرف هایی استفاده کنیم؟  (1 نمره)



تایید