زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه به صورت دیجی فرم

❌توجه کنید فقط یک بار اجازه ورود به لینک را دارید . پس در حین آزمون از لینک خارج نشوید .❌

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

منظور از خوابانیدن برنج در آب و نمک غلیظ چیست ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه خمیر اشترودل بعد از اضافه کردن آرد و ورز دادن ، خمیر را به چه مدت استراحت میدهیم ؟ (1 نمره)



تایید

کدام ماده در تهیه خمیر جادوئی استفاده نمیشود ؟ (1 نمره)



تایید

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو : (1 نمره)



تایید

در مراحل فرم دادن خامه، برای سفت شدن خامه شل از چه مواردی استفاده میشود ؟ (1 نمره)



تایید

در شکلات مغز دار نارگیلی (باونتی) از چه موادی برای مغز شکلات استفاده میکنیم ؟ (1 نمره)



تایید

علت بسته نشدن ژله یا کرم یخچال چیست ؟ (1 نمره)



تایید

به هر نوع فعالیت اقتصادی که در محل سکونت با استفاده از وسائل و امکانات منزل راه‌اندازی شود...........گفته میشود. (1 نمره)



تایید

برای ریختن بیکینگ‌پودر در داخل کیک بهتر است آن را با کدام یک از مواد زیر مخلوط کنیم ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه سمبوسه برای مواد میانی از چه موادی استفاده کردیم ؟ (1 نمره)



تایید

خمیر جادوئی چه استفاده هایی دارد ؟ (1 نمره)



تایید

فیبر در کدام یک از مواد غذایی زیر بیشتر است ؟ (1 نمره)



تایید

مواد اولیه سس سفید کدام است ؟ (1 نمره)



تایید

چای تگری به کدام گزینه مربوط است ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه ته‌چین ، برنج آبکش شده را با چه موادی مخلوط میکنیم ؟ (1 نمره)



تایید

ادویه مصرفی در تهیه ترشی خرما چیست ؟ (1 نمره)



تایید

به چه علت زنان باردار به سبب کمبود مواد غذایی در معرض خطرند ؟ (1 نمره)



تایید

هنگام سرو غذا از کدام سمت میهمان شروع میکنیم ؟ (1 نمره)



تایید

در پخت انواع ماکارونی برای آنکه خرد و له نشود چه نکته هایی را باید رعایت کرد ؟ (1 نمره)



تایید

فاصله میهمان ها بر سر میز غذا بهتر است چند سانتی متر باشد ؟ (1 نمره)



تایید

علت ترک خوردن سطح کیک چیست ؟ (1 نمره)



تایید

مارمالاد چیست ؟ (1 نمره)



تایید

از علائم کمبود ید در بدن چیست ؟ (1 نمره)



تایید

چرا بیماری قلبی در افراد مبتلا به چربی خون بالا زیاد دیده میشود ؟ (1 نمره)



تایید

چاشنی خورش کرفس........است. (1 نمره)



تایید

در تهیه پفک گردویی گزینه درست کدام است ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه سس قرمز (کچاپ) کدام ماده بکار نمیرود ؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک جزءگروه درشت مغذی ها است ؟ (1 نمره)



تایید

مواد اولیه دنت خانگی کدام است ؟ (1 نمره)



تایید

در شیرینی های خشک اگر شکر زیاد باشد.......... . (1 نمره)



تایید

مشخصات ماهی تازه چگونه باید باشد ؟  (1 نمره)



تایید

در تهیه کدام خوراک سس سفید و پنیر پیتزا به کار میرود ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه شیرینی نخودچی اولین مرحله کار چیست ؟ (1 نمره)



تایید

مواد اولیه پاستیل خونگی چیست ؟ (1 نمره)



تایید

عوامل موثر در بازار محصول کدامند ؟ (1 نمره)



تایید

برای ژله برگردان به ازاء هر بسته پودر ژله چه مقدار آب مصرف میشود ؟ (1 نمره)



تایید

زمان اضافه کردن نمک به خورش ها که با مرغ تهیه میشوند ؟ (1 نمره)



تایید

در تهیه کیک اسفنجی از کدام ماده زیر استفاده نمیشود ؟ (1 نمره)



تایید

به مجموع قواعد، مقررات، ضوابط حاکم بر روابط میان کارگر و کارفرما در کنار نظارت دولت را.............گویند . (1 نمره)



تایید

در تهیه مربای آلبالو از چه نوع ظرفی باید استفاده کرد ؟ (1 نمره)



تایید

بدن انسان هنگام جراحت و بیماری ، به کدام ماده مغذی بیشتر احتیاج دارد ؟ (1 نمره)



تایید

وضعیت مالی شرکت در طول یک دوره مشخص را..........میگویند . (1 نمره)



تایید

مدت پخت کدام یک از مربا ها کوتاه تر است ؟ (1 نمره)



تایید

یک قاشق سوپخوری آرد مساوی.........گرم است‌ . (1 نمره)



تایید

کدامیک از مواد مغذی زیر برای رشد و استحکام استخوان ها ضروری است ؟  (1 نمره)



تایید

در تهیه پاپسیکلز برای مواد میانی از چه ترکیبی استفاده میشود ؟ (1 نمره)



تایید

نمک گوشت های قرمز را چه موقع اضافه میکنیم؟ (1 نمره)



تایید

مشخصات برنج مرغوب کدام است ؟ (1 نمره)



تایید

دو دسته‌بندی در تدوین هدف یک شرکت چیست ؟ (1 نمره)



تایید

چه نوع سفره برای پذیرایی ناهار مناسب است ؟ (1 نمره)



تایید