زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت - شهریور 1400 به صورت دیجی فرم

با سلام و درود
این آزمون ویژه دانش آموزانی هست که فرم انتخاب واحد را تکمیل نموده و درس سلامت و بهداشت را انتخاب نموده اند. لطفا سایر عزیزان از ارسال پاسخنامه خودداری کنند.
ضمنا در هر مرحله یک سوال را میتوانید پاسخ دهید و پس از جواب دادن به یک سوال، نمیتوانید به سوالهای قبلی بازگردید۔
موفق باشید.
معرفاوی

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



تایید دوربین
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

در اکثر اوقات صدماتی که در ناحیه کمر رخ میدهد به علت ............................... بودن عضلات کمر است. (0.5 نمره)



تایید

شاخص سازگاری فرد با خودش و دیگران مربوط به کدام‌ بعد سلامت است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام بیماری بیشترین آمار مرگ و میر در ایران را دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام ماده غذایی باعث احتمال بروز بیماری فشار خون را بیشتر میکند؟ (0.5 نمره)



تایید

زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های ماده غذایی حداقل ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ درجه سانتیگراد حرارت دیده باشد۔ (0.5 نمره)



تایید

اسیدهای آمینه اجزا تشکیل دهنده ۔۔۔۔۔۔۔۔۔ هستند (0.5 نمره)



تایید

بهترین سن براي بارداري در زنان بین 15 تا 25 سال است. (0.5 نمره)



تایید

جگر منبع غنی ویتامین ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ است۔ (0.5 نمره)



تایید

فردی بالغ با وزن ۱۲۰ کیلوگرم و قد ۲۰۰ سانتیمتر از نظر شاخص توده بدنی در چه وضعیتی قرار دارد؟ (0.5 نمره)
دریافت سوال 21



تایید

افراد باید از مواد غذایی که در بالای هرم غذایی قرار دارد ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ استفاده کنند۔ (0.5 نمره)



تایید

با بالا رفتن میزان تری گلیسیرید خون، میزان ۔۔۔۔
کم میشود۔ (0.5 نمره)



تایید

همواره آسیب پذیرترین قسمت بدن در برابر صدمات، ............................... است. (0.5 نمره)



تایید

کدام‌ گزینه جزو عوامل چاقی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

روی موجود در کدام ماده غذایی بهتر جذب میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام اصل در تغذیه مربوط به ویژگی های خاص هر فرد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام عامل باعث بیماری پوکی استخوان است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام ماده سمی موجود در سیگار باعث افزایش فشار خون میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام‌ گزینه باعث بروز بیماری فشار خون میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

افزودنی های مواد غذایی در کدام دسته از عوامل فساد مواد غذایی قرار دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه موجب کاهش رشد و کوتاهی قد میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

وظیفه شریانهای کرونر قلب کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

گیاهانی که در نزدیکی سواحل دریاها میرویند منبع خوب ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ هستند۔ (0.5 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن در ماه حدود ۔۔۔۔۔۔۔ کیلوگرم است۔ (0.5 نمره)



تایید

به حالتی که شریانهای کرونری تنگ میشوند و باعث بروز درد قلب (آنژین صدری) میشود۔۔۔۔۔میگویند۔ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از ویتامین های زیر محلول در چربی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

میزان مناسب مصرف آب توسط هر فرد به طور متوسط در شبانه روز، چقدر است؟ (0.5 نمره)



تایید

مقدار مصرف کدام گروه غذایی باید بیشتر باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

چاقی با الگو ۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔ خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی بیشتر افزایش میدهد۔ (0.5 نمره)



تایید

التهاب مزمن مربوط به کدام یک از مشکلات چاقی است؟ (0.5 نمره)



تایید

داشتن عملکرد مناسب در برخورد با مشکلات مربوط به چه بعد از سلامت است؟ (0.5 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغزی باعث بروز ابتلا به بیماری گواتر میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

پدیکلوزیس یکی از شایع ترین بیماریهای ( انگلی – ویروسی ) است. (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه جزو پروتئن های ناقص محسوب میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

اسیدهای چرب اشباع در کدام گزینه قرار دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

ویتامین D در کدام گزینه نسبتا زیاد است؟ (0.5 نمره)



تایید

فاصله بین رفتن به رختخواب و خوابیدن نباید بیشتر از 15 الی ......................... دقیقه باشد. (0.5 نمره)



تایید

در هنگام اتو کردن لباس، ارتفاع مناسب میز اتو، باید نصف قد فرد باشد. (0.5 نمره)



تایید

کدام یک در چربی خون مفید است و باعث کاهش بیماریهای قلبی و عروقی میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

فشار خون مناسب برای یک فرد در حالت طبیعی ۔۔۔۔۔۔۔۔۔ میلی متر جیوه است (0.5 نمره)



تایید

نگهداری مواد غذایی در دماهای داغ یعنی بالای ۔۔۔۔۔۔ درجه سانتیگراد و در دماهای خیلی سرد یعنی پایین تر از ۔۔۔۔۔۔۔ درجه سانتیگراد، باعث میشود مدت زمان بیشتری ماده غذایی سالم بماند۔ (0.5 نمره)



تایید

از بین عوامل موثر بر سلامت کدام یک بیشتر در کنترل فرد است؟ (0.5 نمره)



تایید

رنگ صورت مایل به خاکستری همراه با کبودی لب ها از علایم انسداد ( خفیف – کامل ) راه تنفسی است. (0.5 نمره)



تایید

در دیابت ( نوع 1 – نوع2 ) لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نیست و یا بدن به انسولین مقاومت نشان میدهد. (0.5 نمره)



تایید

افراد برخوردار از درآمد و آموزش بالاتر همیشه انتخابها و رفتارهاي سالم تري دارند. (0.5 نمره)



تایید