زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریزی امور تغذیه (دهم مدیریت) به صورت دیجی فرم

بنام خدا

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در تهیه سالاد میوه معمولا بجای روغن زیتون از .......استفاده می گردد.  (1 نمره)



تایید

درصورت استفاده از روغن زیتون  باید آنرا قبل از آبلیمو و نمک و فلفل اضافه کرد. (1 نمره)



تایید

محلول ژلاتین در دمای یخچال می بندد و به حالت ژله قابل استفاده می باشد. (1 نمره)



تایید

در تهیه سس سالاد رقیق کدام مورد استفاده نمیگردد ؟ (1 نمره)



تایید

به عصاره میوه های شیرین غرق می گویند. (1 نمره)



تایید

از کدام نوع تغلیظ کننده در تهیه سس های فرانسوی استفاده می گردد ؟ (1 نمره)



تایید

برای پوشش دادن میوه هایی که اسیدیته بالایی دارند از کدام مورد استفاده می گردد ؟ (1 نمره)



تایید

کدام مورد در تهیه سس صحیح نمی باشد ؟ (1 نمره)



تایید

به موادی که در مجاورت رطوبت به محلول یک حالت ژله ای می دهند چه می گویند ؟ (1 نمره)



تایید

مایع غلیظی که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها یا جذاب تر به نظر آمدن آنها به کار میرود چه نام دارد ؟ (1 نمره)



تایید