زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون واحد یادگیری 4 درس دانش فنی تخصصی به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

ترکیبات تشدید کننده طعم چه ترکیباتی هستند؟ مثال بزنید.  (1 نمره)



تایید

کدام قند در ph قلیایی پایدار است؟  (0.5 نمره)



تایید

ترکیبات اصلی طعم دهنده دود را نام ببرید.  (1.5 نمره)



تایید

هر یک از نمک های زیر چه طعمی دارد؟
الف- سدیم‌کلرید
 ب- پتاسیم یدید
 ج- سرب استات
(1.5 نمره)



تایید

اسید غیر آلی مورد استفاده در صنایع غذایی کدام است و چه کاربردهایی دارد؟  (1 نمره)



تایید

برای بهبود کف کنندگی سفیده تخم مرغ در صنایع غذایی از کدام ترکیب استفاده میشود؟  (0.5 نمره)



تایید

بالا بودن شاخص دکستروز اکی والان نشان دهنده چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

ترتیب حساسیت به مزه های اصلی در کدام گزینه به درستی بیان شده است؟  (0.5 نمره)



تایید

مانیتول جز کدام دسته از قند هاست و از احیای کدام قند ها به دست می آید؟  (0.5 نمره)



تایید

موارد مصرف فروکتوز در فرآورده های نانوایی را ذکر کنید. (دو مورد)  (1 نمره)



تایید

برای تولید نوشابه از ترکیب کدام قندها استفاده میشود؟  (1 نمره)



تایید

کدام ترکیب به عنوان استاندارد مزه تلخ مورد ارزیابی قرار می‌گیرد؟  (0.5 نمره)



تایید