زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سوالات سلامت و بهداشت دوازدهم B به صورت دیجی فرم



digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

۱۸- هرچه به طرف راس هرم غذایی نزدیک می شویم حجم مواد غذایی کمتر می شود. (1 نمره)



تایید

۶-وجود حشرات موذی در اطراف مواد غذایی جزو کدامیک از عوامل فساد مواد غذایی است؟ (1 نمره)



تایید

۱۶-در الگوی چاقی گلابی چربی ها بیشتر در ناحیه شکم متمرکز هستند؟ (1 نمره)



تایید

۱۳-اشتغال در محیط های آلوده امکان ابتلا به کدام بیماری را افزایش می دهد؟ (1 نمره)



تایید

۱۱-پاپ اسمیر آزمایشی برای تشخیص……است. (1 نمره)



تایید

۱۵-فشار خون  اولیه معمولا خطر ساز نیست. (1 نمره)



تایید

۱۰-اگر دامنه قند خون …….باشد مربوط به دیابت است. (1 نمره)



تایید

۱۲-از شایعترین بیماری های انگلی که از طریق پوست منتقل می شود می توان به …….اشاره کرد. (1 نمره)



تایید

۱-به مقدار مناسب مواد غذایی برای حفظ سلامت ……….می گویند. (1 نمره)



تایید

۸-بیماری های ………شامل بیماری های قلبی -عروقی نیست. (1 نمره)



تایید

۵- حداقل درجه مناسب برای پخت کامل غذا کدام است؟ (1 نمره)



تایید

۹-کدامیک از عوارض شایع بیماری دیابت نیست؟ (1 نمره)



تایید

۷-بیشترین  عامل مرگ و میر در ایران مربوط به ……….. است. (1 نمره)



تایید

۳-کدام یک از عوارض چاقی نیست؟ (1 نمره)



تایید

۲-کمبود کدام ماده زیر موجب کاهش سرعت رشد در کودکان و نوجوانان می شود. (1 نمره)



تایید

۱۴-التهاب مفاصل از علایم مربوط به بیماری هپاتیت است. (1 نمره)



تایید

۱۷-پر خوری از اختلالات  روانی  است. (1 نمره)



تایید

۲۰-نمایه توده بدنی در هر سن و برای تمام افراد کاربرد دارد. (1 نمره)



تایید

۱۹-ویتامین هایی مانند AوB می توانند در کبد ذخیره شوند. (1 نمره)



تایید

۴-کم کاری تیروئید جزو کدام یک از عوامل چاقی است؟ (1 نمره)



تایید