زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان نگارش 2 پایه های یازدهم انسانی به صورت دیجی فرم

دانش آموز عزیز سئوالات شما شامل دو بخش 6 نمره ای به مدت 15 دقیقه و سئوال 14 نمره ای به مدت 35 دقیقه  با لینک متفاوت خواهد بود.شما اول تا ساعت 7:45 به بخش 6 نمره ای پاسخ می دهید و بعد به سئوال 14 نمره ای در زمان ساعت 7:50 پاسخ خواهید داد.
سئوالات داده شده را به دقت خوانده و طبق موارد خواسته شده پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

بازشناسی --
نوشته های زیر را بخوانید و به موارد خواسته شده به آن پاسخ دهید. 1/5نمره
دمدمه های اردیبهشت اصفهان چون شاهزاده‌ی افسون شده افسانه است که طلسمش را شکست‌اند و آرام آرام از خواب بیدار می‌شود. شکوفه های به و بادام ،رویاهای پرپر شده اویند و بید مجنون معشوقه ای که زلف های خود را بر او افشانده است اما بهار جاویدان در این رنگ ها و نقش کاشی ها جای دارد بهار منجمد و رمزآلود چنان که گویی کالبد مینایی است که روح ایران را در آن حبس کرده اند. من بار دیگر در برابر این مجموعه حیرت انگیز از خود پرسیدم به چه معنایند این نقش ها و رنگ ها چه می‌خواهند بگویند این بوته ها و خطاها و اسلیمی‌ها که در هم می پیچند تنها جوابی که می‌یابم ، این کلمه است: بهشت که در ان کوشیده شده است. تا ((ناپیدا کران)) در ((محدود)) جای گیرد و لانه ای بر نامحدود جُسته شود.

الف_ واژه های مربوط به زمان و مکان

ب _ واژه های مربوط به فضای نوشته

ج _ واژه های مربوط به جزئیات نوشته

(1.5 نمره)



تایید

حکایت نگاری
از دو حکایت زیر یک حکایت را به زبان ساده و روان بازنویسی کنید .۱/5نمره
1_ درویشی، خواجه ای را گفت:اگر من بر در سرای تو بمیرم ، با من چه میکنی؟ _گفت: تورا کفن می پوشانم و به گور می سپارم. _گفت:امروز ک زنده ام ، مرا پیراهنی بپوشان ، وقتی مُردم بی کفن به خاک بسپار.
2_ذوالنون مصری پادشاهی را گفت: شنیده ام فلان عامل را که فرستاده ای به فلان ولایت ، بر رعیّت درازدستی می‌کند و ظلم روا می‌دارد. گفت: روزی سزای او بدهم. گفت: بلی روزی سزای او دهی که مال از رعیّت تمام ستده باشد پس به زجر از وی بازستانی و در خزینه نهی درویش و رعیت را چه سود دارد.(سعدی)
(1.5 نمره)



تایید

مَثَل نویسی از شش مَثَل نویسی یکی از مَثَل نویسی های زیر را انتخاب کنید و آن را گسترش دهید .۱/5نمره(در سه سطر)
الف_به زبان خوش مار از سوراخ بیرون می اید.

ب_با گرگ دنبه میخوره با چوپان گریه میکنه .

ت_کبوتر با کبوتر، باز با باز/کند هم جنس با هم جنس ، پرواز

ج_مرغ همسایه غازه

د_بار کج به منزل نمیرسد

ی_از این ستون به آن ستون فرج است.

(1.5 نمره)



تایید

بیت برگردانی
ابیات زیر را خوانده و یکی از آنها را انتخاب کرده و برداشت خود را از یکی از آنها در یک بند بنویسید .۱/5نمره (چهار سطر)
الف_ بیاموزمت کیمیای سعادت ز هم صحبت بد جدایی جدایی (حافظ)
ب _ دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد (سعدی)
ج_ بسوزد چوب درختان بی بر سزا خود همین است مر بی بری را(ناصرخسرو)
ح_ ان را که عقل و همت و تدبیر و رأی نیست خوش گفت پرده دار که کس در سرای نيست
(1.5 نمره)



تایید